articolul anterior

Un gay preşedinte

36
8 Apr 2019 18:32:00
Vlad Viski
Pete Buttigieg
Pete Buttigieg

36 Comentarii

un motan intransigent
8.04.2019, 18:54:41

Comentariu considerat abuziv.

Radu Mircea
8.04.2019, 19:15:41

# Motanul suparat O sa spun repede pina nu-si revin betiv-ortodocsii traditionali ce vor sari la beregata lui Viski : Nu m-ar mira un presedinte gay la americani , care americani ne-au uimit cu un negru la Casa Alba si a fost cit pe ce ca Clintonoaia sa nu-si puna fundu pe trabucurile din Biroul Oval . Asa ca ne-am ales cu un mascarici penibil ce nu va mirosi macar al doilea mandat . La noi treaba este pur materiala . Daca un gay va promite triplarea pensiilor si Patriarhul in rol de catindat va cinta numai o dublare a pensiilor , sigur vom avea un poponar presedinte . Pina atunci pregatiti-va de un presedinr pedofil , ca altfel n-am cum zice despre un mascul incert cu tiitoare mai mica decit copii tai .

-4 (14 voturi)
un motan intransigent
8.04.2019, 19:57:11

#Radu Mircea , Sunt (oarecum) surprins ca si dumneata consideri ca betiv-ortodoxii traditionali au reactii de oameni normali , adica sar la beregata ipochimenului pidosnic , nu la poponelul acestuia . In legatura cu posibilele scenarii de la Casa Alba , nu e cazul sa ne preocupe problema , aceasta se va petrece nu la noi ci la altii , asa cum am precizat c-ar fi optim pentru noi . Am accepta un poponici daca ne-ar tripla pensiile ? Posibil ! Nu stiu cum am putea sa-i multumim . Noi , pensionarii , chiar si cu pensiile triplate tot n-am reusi sa-i multumim in felul in care i-ar placea... Aduci vorba de pedofilie ? Ce te face sa nu-ti amintesti ca femeia care are par pe unde si cat trebuie , iar gustul e optim (chiar ai uitat ? ) nu mai pune probleme de pedofilie ?

+2 (6 voturi)
Radu Mircea
8.04.2019, 20:43:12

# Un motan intransigent .......... intransigent ......... ......DEX .....aspru , constringator , dirz , dogmatic , excusivist , ferm , hotarit , implacabil , intolerant , neclintit , neinduplecat , de nestramutat , nesovaitor , riguros , sectar , sever , statornic , strasnic , strict , dur , invechit . Ma opresc aici ca sa nu devin plictisitor . Da-mi un motiv sa continu sa-ti raspund la comentarii !!!!!!!!!

-1 (7 voturi)
un motan intransigent
8.04.2019, 20:52:58

#Radu Mircea , N-am , nu dau , nu tin la a dialoga pe tema .

+3 (5 voturi)