Statele Unite

articolul anterior articolul urmator

Un grup de dreapta, între care şi fani Trump, a dărâmat monolitul din California, proclamând că „Isus este rege”

25
4 Dec 2020 12:05:06
Autor: George-Andrei Cristescu
Un grup de tineri de dreapta a dărâmat monolitul din California Foto captură Vice
Un grup de tineri de dreapta a dărâmat monolitul din California Foto captură Vice

Un grup de tineri de dreapta a dărâmat noul monolit descoperit în California scandând „Isus este rege” . Ei au transmis acţiunea pe siteul de livestreaming DLive.

Trei tineri s-au filmat înlăturând structura metalică de circa 100 de kilograme în timp ce au scandat „America mai întâi” şi „Isus este rege”. Unul dintre ei, care purta o bandană MAGA, a declarat că o parte a monolitului este gay. În locul monolitului au pus o cruce de lemn.
 
„Hristos este rege în ţara aceasta. Nu vrem extratereştri ilegali din Mexic sau spaţiu („alien” este folosit pentru desemnarea imigranţilor). Aşa că să dărâmăm c... asta ”, declară unul dintre bărbaţi.
 
Tinerii şi-au făcut apoi poze cu crucea şi cu un picior pe monolit ca şi cum ar fi un trofeu de vânătoare. Apoi au legat structura cu frânghii şi au coborât cu ea de pe munte.
 
„A fost o experienţă de învăţare. Nimeni nu a fost arestat. A fost în regulă pentru că a fost distractiv”, a spus unul din ei, potrivit Vice.
 
Bărbaţii şi-au filmat drumul de cinci ore spre monolit şi au postat clipul pe DLive de pe contul CultureWarCriminal, dar înregistrarea a fost eliminată de pe platformă. Unul din bărbaţii din grup purta haine militare. Bărbaţii au cântat melodii militare şi au proferat insulte rasiste. 
 
La un moment dat s-au crezut urmăriţi de un un grup necunoscut şi s-au ascuns pentru a face un plan de a suna la poliţie şi a le pune în cârcă distrugerea monolitului. Tinerii s-au gândit că ar putea fi vorba de susţinători Antifa.
 
Clipul poate fi văzut aici.
 
Monolitul din California este al doilea descoperit după cel din Utah.
 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

25 Comentarii

Cetăţeanul Turmentat
4.12.2020, 12:11:28

Specia umana produce niste exemplare absolut "superbe" ...

+15 (21 voturi)
Eu Singur
4.12.2020, 12:15:03

Ai dreptate. In special In Statele Unite.Se pare ca au cea mai mare rata de imbecilizare.

-2 (6 voturi)
Cetăţeanul Turmentat
4.12.2020, 12:21:55

In 1927 aparea o carte interesanta (This Ugly Civilization) unde, printre alte observatii si concluzii, era mentionata ideea de baza pe care s-a construit industria publicitatii in Statele Unite: "mesajele pentru adultii peste 25 de ani trebuie construite asa incat sa le inteleaga intelectul unui copil de pana in 12 ani". Eu am impresia ca, intre timp, mesajele au mai coborat inca o data standardul. De ce? Raspunsul il da un fost inspector scolar din New York: "daca timp de 100 de ani ai produs doar astfel de absolventi, rezulta ca asta iti doresti sa ai in tara".

+16 (22 voturi)
Stefan din Nord
4.12.2020, 12:29:46

Unii americani sunt imbecili ? De ce ? Fiindca sunt crestini si recunosc ca Isus este Rege ? Tine aici . Recent am vazut la sosea langa casa unui preot tanar, rasarind o cruce mare din lemn de vreo 2 metri pe care scrie cu litere mari Imparatul slavei . Ce mi-e rege ,,ce mi-e imparat , americanii si popa asta roman si ortodox roman proclama regalitatea lui Isus

-15 (21 voturi)
Stefan din Nord
4.12.2020, 12:31:19

Am editat din mers ultima fraza si mi-a ramas un ,,roman ''in plus -scuze

-9 (9 voturi)

Vezi toate comentariile (25)

Modifică Setările