Statele Unite

articolul anterior articolul urmator

Un prezentator de la Fox News l-a criticat pe Trump pentru „cel mai susţinut asalt asupra libertăţii presei din istoria SUA”

6
12 Dec 2019 14:36:24
Autor: Ştefana Radu
Chris Wallace de la Fox News l-a criticat dur pe Donald Trump FOTO AFP
Chris Wallace de la Fox News l-a criticat dur pe Donald Trump FOTO AFP

Un prezentator important de la postul american de ştiri Fox News, un canal conservator cunoscut pentru loialitatea sa faţă de Casa Albă, l-a criticat dur pe Donald Trump pentru că a condus cel mai mare atac direct asupra libertăţii presei, din istoria Americii, informează The Guardian.

Chris Wallace, care este admirat deseori pentru că iese din linia colegilor săi de la Fox, prin adresarea unor întrebări grele oficialilor din administraţie, a transmis cea mai dură critică de până acum la adresa preşedintelui SUA, la un eveniment care sărbătorea primul amendament.

„Cred că preşedintele Trump este angajat în cel mai direct asalt susţinut supra libertăţii presei din istoria noastră”, a spus Wallace în aplauzele publicului de la Newseum, un muzeu al presei de la Washington, miercuri noapte.

„A făcut tot ce a putut pentru a submina presa, a încerca să ne nege legitimitatea şi cred că scopul este clar: să crească îndoielile atunci când informaţiile la adresa lui şi a administraţiei lui sunt critice, în aşa fel încât lumea să nu aibă încredere în noi. În 2017, el a scris ceva pe Twitter care a spus mult mai multe despre el decât despre noi: «Presa fake news nu este duşmanul meu. Este duşmanul poporului american.»”

Wallace, fiu al recunoscutului om de presă Mike Wallace, se numără printre puţinii jurnalişti de la Fox News care se exprimă împotriva lui Trump.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

6 Comentarii

GAN
12.12.2019, 14:42:16

noooo....un neomarxist, un leftard in mijlocul cetattii Fox??? nooo.....

0 (2 voturi)
Cristian saileanu
12.12.2019, 17:37:29

wallace este ltimul din lungul sir de evrei anti-trump zilele sale la FOX sunt numarate

+1 (3 voturi)
Necula Mario
12.12.2019, 20:09:41

Hi,hi,hi.... In sfarsit ...carpa britanica neo marxista Guardian , mentioneaza FOX....si bineteles , dna Stefana Radu ese simte obligata sa regurgiteze "stirea senzationala"... Fox NU este un canal se stiri conservator. Presedintele Trump adesea critica si acest canal tv. Ce Fox are spre deosebire de toate celelalte canale tv din America ( aproape toate) , este faptul ca are emisiuni , personaje , reporter , prezentatori , editori , etc.,etc...care reprezinta toate spectrele ideologic e, politice si sociale... Spre exemplu , Chris Wallace este fioul lui , Mike Walalce( raposat) , un neo Marxist infocat. Iar fiul ,adica Chris Wallace este un Democrat. Acesta nu este nici un secret... Toate celalalte canale tv, nu au absolut nici un Republican sau Concervator present pe ecrane ,sau in spatele ecranelor( edittori, manageri , producers, etc.)... Aceasta diferenat se reflecta si in numarul telespectatorilor... Fox News , tocmai a castigat si anul acesta , al patrulea consecutive , in rating uri invand pe departe toate celelalte canale tv... Spre exemplu, cnn , in ultimele sapatamani , a decis sa dedice wall to wall ( 24 ore pe zi) , subiectul : Trump impeachment ...ca urmare , cnn , are acum sub 500.000 de spectator ,saptamanal , la o populatie adulta de peste 250 milioane loc. Cum am spus , mai in gluma , mai in serios : ccn a pierdut competitia ptr. telespectatori in favoarea canalului de crosetat mileuri. Iar cananlul Disney si cele de desene animate , castiga in fata cnn , saptamana , dupa saptamana , in numarul de telespectatori...Aceste date , include deasemnea vizionarile pe internet... Cu toate acestea , sursa principala de stiri din America ptr. news.ro si Adevarul este obscura si ierelenta , producatoarea de Fake News : cnn...

Goicea Niculae
12.12.2019, 21:37:45

Wallace este un dobitoc neomarxist care ar trebui aruncat la gunoi de FOX.

spaima vitelor
13.12.2019, 00:21:12

desi arre un stil ciudat, mie imi place ca acest prezentator pune intrebari stupide bazate pe gandirea progresistilor, insa eu credeam ca joaca doar un rol, se pare ca a ajuns sa se considere chiar progresist... Sa fie sanatos.! Insa daca e cineva care va reda libertatea presei, acea persoana poate fi doar Trump!

Vezi toate comentariile (6)

Modifică Setările