Statele Unite

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Şi leii de mare sunt sensibili la copii

0
18 May 2013 14:43:29
Autor: Bianca Andrieş
Leul de mare şi-a arătat empatia atunci când noul lui „prieten” a căzut din neatenţie
Leul de mare şi-a arătat empatia atunci când noul lui „prieten” a căzut din neatenţie

Atunci când o mică fetiţă s-a împiedicat, în timp ce alerga prin faţa unui bazin în care înota un leu de mare, părinţii ei nu au fost singurii care s-au arătat îngrijoraţi.

Videoclipul în care a fost filmată fetiţa în timp ce se împiedica surprinde şi reacţia leului de mare care înota în apropierea sticlei despărţitoare. Mamiferul s-a oprit brusc şi s-a întors înspre micuţa fetiţă pentru a verifica dacă este bine după căzătură, potrivit publicaţiei „The Daily Mail”.

Impresionantul moment a fost surprins în această săptămână de camerele de filmat ale vizitatorilor Parcului Zoologic Naţional din Washington. Odată cu postarea pe internet a videoclipului, acesta a devenit o senzaţie printre reţelele de socializare.

Filmare scurtă o arată pe fetiţă lângă bazinul unde se afla leul de mare, care înota de-a lungul peretelui de sticlă odată cu mersul micuţei. Însă, atunci când fetiţa se îndepărtează de bazin, se împiedică, căvând în genunchi.

Întrebându-se unde a dispărut noului lui partener de joacă, leu de mare se opreşte brusc din înot şi se întoarce pentru a verifica dacă micuţa este bine. În timp ce mamiferul stă pe loc şi priveşte sper fetiţă, o voce din spatele camere poate fi auzită spunând: „Iată, este îngrijoratpentru ea. Parcă o întreabă <este bine fetiţa?>” . 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările