Statele Unite

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Atac armat la un liceu din Statele Unite, soldat cu „mai multe victime“

15
14 Nov 2019 19:17:04
Autor: News.ro
Elevi evacuaţi în timpul atacului Captură YouTube/ Bloomberg TicToc
Elevi evacuaţi în timpul atacului Captură YouTube/ Bloomberg TicToc

Mai multe persoane au fost împuşcate joi în Liceul Saugus din Santa Clarita, la periferia de nord a oraşului Los Angeles, în California, de către un atacator în libertate şi fugar, au anunţat autortăţile locale, relatează AFP.

Sunt ”mai multe victime” la Liceul Saugus din oraşul Santa Clarita, a anunţat pe Twitter această municipalitate californiană.

Atacatorul ar fi un bărbat cu „trăsături asiatice“ şi îmbrăcat în haine de culoare închisă.

Şeriful comitatului Los Angeles i-a îndemnat pe locuitorii din zonă să rămână acasă şi să încuie uşa.

La liceu a avit loc o importantă desfăşurare a poliţiei, potrivit unor imagini difuzate de televiziuni locale.

Elevii din Liceul Saugus au fost evacuaţi în şir indian, unii cu mâinile ridicate în aer.

Mai multe instituţii din jur au fost închise, ca măsură de securitate.

Potrivit presei locale, bilanţul persoanelor împuşcate ar varia de la trei la şapte persoane.

Statele Unite au fost în ultimi ani teatrul unei serii de atacuri armate în şcoli, care au şocat opinia publică, fără să pună însă în discuţie proliferarea liberă a armelor de foc în ţară.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

15 Comentarii

GAN
14.11.2019, 19:29:47

@vita inspaimantata...are cuvantul

0 (2 voturi)
Hoher Herman
14.11.2019, 19:36:00

Asa News.ro. Si da-i si lupta. Primiti biletelele pe hartie sau prin Internet?

-1 (3 voturi)
Necula Mario
14.11.2019, 22:09:46

Annual 5 milioane de cetateni americani isi proprietatea si mai ales viata , a lor , si a familiei , exercitandu-si drepti=ul uman fundamental , Dreptul la Auto Aparare. Drept interzis in Europa , si in marea parte din Lume. Aceste cazuri ZILNICE , de auroa aparare , arme de foc , binenteles , nu sunt niciodata mentionate in Media de Indobitocire si Asmutire in Masa. Nu coincide cu agenda Stangii. Dezarmarea cetatenilor , si interzicerea dreptului unman al auto apararii... Toate statisticile FBI ( afentia care se ocupa cu aceste statistici) , arata , ca in ciuda faptului ca peste 80 milioane de households(familii) , cu peste 100 milioane de arme inregistrate , in mainile cetatenilor, crimele violente si in special cele cu arme de foc , in America , au scazut cu 49% , din anul 1996 si pana in 2016.. Cu toate ca populatia americii a cresscut in aceeasi perioada , cu peste 30 milioane locuitori , iar vanzarile LEGALE , de arme de foc au crescut , in special sub regimul neo Marxist al Presedintelui Democrat Barak Hussein Obama... De notat , ca 99% din atacuri cu arme de foc , au loc , nu la domicilii private , la sectii de politie , labaze militare , sau in general in state conduse de Republicani , unde ceteanul de rand nu este agasat si rusinat de Stat , in dorinta lui normal de a-si apara familia si proprietatea. NU... Practic toate aceste incidente au loc in state , orase si localitati , dominate de neo marxisti , care dezarmeaza cetetenii de rand , in fata criminalilor , care prin definitie , pot obtine arme in mod illegal si dupa cum vedem adesea terorizeaza pe iniocentii dezarmati de Statul neo Marxist, cu ajutorul Mediei de Indobitocire si Asmutire in Masa... Republicanii , au sugerat si actionat in statele conduse de ei , de a inarma cetatenii , student si staff , care doresc sa urmeze cursuri le acordate gratuity de NRA ( National Rifle Association ) , inamicul #2 , dupa Trump , al pesedistilor americani , Democratii.. O a doua sugestie , a Republicanilor a fost aceea , ca la profilul potentialului comparator de arme de foc sa fie inclusa si biografia mintala si psihica a persoanei... Binenteles ca cei care groiaie in mod constant , folosind in mod josnic aceste incidente , ptr. dezarmarea fortate a cetatenilor americii , refuza aceste idei si solutii. Pe neo marxisti nu ii intereseaza solutiile. Ei doresc numai sa elimine un alt drept uman de baza al ceteanului. Ultima data cand am scris aceste lucruri , cei din Industria Liberei Expresii , mi-au elimiant coemntariul. Ma refer la cenzura de la Adevarul...

+1 (5 voturi)
Necula Mario
14.11.2019, 22:11:56

Aceleasi statistici FBI , arata ca peste 2/3 , din incidentele cu arme de foc sunt sinucideri...

0 (2 voturi)
OmTacut
14.11.2019, 22:19:53

Necula Mario Ce mai astepti?

0 (2 voturi)

Vezi toate comentariile (15)