Statele Unite

articolul anterior articolul urmator

VIDEO FOTO Obama i-a premiat pe rockerii de la Led Zeppelin la Casa Albă. „Am auzit că distrugeţi camere. Aveţi grijă, tablourile din jur sunt scumpe”

0
3 Dec 2012 13:51:09
Autor: Elena Dumitru
Preşedintele Obama alături de Robert Plant, Jimmy Page şi John Paul Jones (de la stânga la dreapta). FOTO: Reuters
Preşedintele Obama alături de Robert Plant, Jimmy Page şi John Paul Jones (de la stânga la dreapta). FOTO: Reuters

Preşedintele american a fost gazda unei petreceri la Casa Albă în cinstea mai multor personalităţi culturale, laureate cu Kennedy Center Honors. Printre acestea s-au numărat şi cei trei membri încă în viaţă ai trupei britanice de rock Led Zeppelin - Robert Plant, John Paul Jones şi Jimmy Page.

„Aceşti tipi au redefinit muzica şi stilul de viaţă rock and roll. Nu avem imagini video care să o dovedească, însă au existat zvonuri privind distrugerea mai multor camere de hotel”, le-a spus Obama membrilor Led Zeppelin, îmbrăcaţi în costume şi purtând papioane. 
 
„Aşa că este potrivit ca această ceremonie să se desfăşoare într-o cameră cu geamuri groase de trei inci şi cu agenţi ai Serviciilor Secrete peste tot în jurul nostru. Aşa că potoliţi-vă, băieţi. Aceste tablouri sunt scumpe”, a glumit preşedintele american. 
 
Solistul Robert Plant a declarat că este flatat de prestigioasa distincţie şi că se bucură văzându-i pe colegii săi dând dovadă de ”maniere cât timp se află la masă”. 
 
 
„Se spune că o generaţie întreagă a depăşit problemele adolescenţei cu ajutorul unei perechi de căşti şi a a unui album Zeppelin... Însă chiar şi acum, la 32 de ani de la moartea lui John Bonham, cred că apreciem cu toţii moştenirea lăsată de Led Zeppelin, care este în continuare cât se poate de vie”, a adăugat preşedintele SUA.
 
Celelalte personalităţi premiate cu Kennedy Center Honors anul acesta sunt balerina Natalia Makarova, prezentatorul TV David Letterman, actorul Dustin Hoffman şi cântăreţul de blues George "Buddy" Guy. 
 
 
 

Video

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii