Statele Unite

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Imagini din timpul salvării unui nou-născut abandonat pe un drum, într-o pungă de plastic

2
27 Jun 2019 10:27:31
Autor: News.ro
Captură YouTube
Captură YouTube

Poliţia din statul Georgia, în sud-estul Statelor Unite, a publicat o înregistrare video cu un bebeluş abandonat - o fată înfăşurată într-o pungă de plastic -, cu scopul de a-i găsi mama, relatează AFP.

Înregistrarea video, cu o mini-cameră purtată de către unul dintre poliţiştii care au intervenit, provoacă o puternică emoţie pe reţele de socializare.

În ea apar poliţişti de la Cummings, în Georgia, în timp ce găsesc nou-născutul abandonat la marginea unui drum, în noaptea de 6 spre 7 iunie.

Alerta a fost dată de către o persoană care a auzit un copil plângând în boscheţi.

Biroul şerifului din comitatul Forsyth ”continuă să ancheteze şi urmăreşte piste” cu privire la bebeluş, pe care poliţiştii l-au numit ”India”, a anunţat miercuri departamentul poliţiei pe Twitter.

”Publicând înregistrarea video a descoperirii «baby India», sperăm să primim informaţii credibile şi să ajungem la o concluzie”, se arată în comunicat, în care se precizează că fata ”este foarte bine”.

În înregistrarea video, unul dintre poliţişti poate fi auzit liniştind bebeluşul, pe care-l scoate din punga de plastic şi-i spune ”ce drăguţă eşi!”, după care o predă salvatorilor sosiţi la faţa locului, care o preiau şi o învelesc într-o pătură.

De la 6 iunie, autorităţile caută mama fetei şi întreabă pe Twitter dacă cineva a văzut recent o femeie care era ”în ultima fază a sarcinii”.

Sute de utilizatori ai  reţelei de socializare au împărtăşit înregistrarea video a poliţiei, cu hashtagul #BabyIndia, pentrua contribui la căutarea mamei copilului.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

din Bugeac Gabriel
27.06.2019, 11:02:16

Ăștia s-au molipsit de la români.

athans Renush
18.07.2019, 13:21:40

Online games be like free online yahtzee games because its the so demanding and so favorable games so me http://theyahtzee.com and my all friends are playing together and having lots of enjoying after win.