Auto

articolul anterior articolul urmator

Care este cel mai simplu mod de a găsi maşina second hand ideală?

0
Articol publicitar
17 Aug 2020 14:59:04
Autor: ADH

Ai o mulţime de variante la dispoziţie când vrei să investeşti într-o maşină second hand. În primul rând, poţi face o vizită într-un parc auto şi căuta acolo un automobil care se potriveşte nevoilor tale; poţi da o fugă până în Germania sau altă ţară din Uniunea Europeană celebră pentru calitatea şi fiabilitatea maşinilor rulate.

Sau, cel mai simplu, poţi accesa platforma CautiMasina şi găsi acolo exact ceea ce îţi trebuie.

CautiMasina este un agregator de anunturi cu o mulţime de beneficii pentru utilizatorii săi. Mai întâi de toate, aici apar cele mai noi anunţuri de pe orice site cu automobile rulate, astfel încât dacă te hotărăşti să investeşti într-un nou vehicul, nu mai trebuie să pierzi vremea căutând şi comparând simultan mai multe surse. De asemenea, dacă nu ai în minte o maşina anume, ci doar cauţi un automobil cu cel mai bun raport calitate / preţ, atunci poţi să accesezi secţiunea “Ofertele zilei” şi să alegi de acolo ceea ce te tentează, beneficiind de o listă întreagă cu discount-uri greu de refuzat.

Ai o mulţime de criterii de selecţie cu ajutorul cărora să-ţi filtrezi căutările pentru a nu fi nevoie să analizezi şi anunţurile care pentru tine nu reprezintă niciun interes. Astfel, prin intermediul secţiunii “Căutare avansată” sau “Maşini aflate în garanţie” poţi exclude din start variantele nepotrivite.

La final, când mai ai doar un pas şi eşti gata de a face o programare pentru un test drive, înainte de a-ţi face prea multe planuri de achiziţie, poţi verifica dacă maşina pe care ţi-o doreşti se vinde sau nu la cel mai bun preţ de pe piaţă, în anunţul unde ai găsit-o. Cu ajutorul algoritmului din spatele calculatorului “Evaluează maşina dorită” ai şansa să cauţi modelul de interes şi să afli dacă nu cumva îl vând şi alţi proprietari, dar la preţuri mai avantajoase pentru tine.

Nu în ultimul rând, dacă te-ai răzgândit şi în locul unei maşini second hand decizi că ţi se potriveşte mai bine una noua, tot aici, fără a fi nevoie să părăseşti site-ul, găseşti o listă completă cu cele mai noi masini disponibile în România, la momentul căutării tale.

De ce să foloseşti platforma CautiMasina atunci când vrei să investeşti într-un automobil second hand?

Nu faci în fiecare zi cumpărături atât de costisitoare ca o maşină, fie ea şi second hand. Preţul unor astfel de bunuri este destul de mare pentru majoritatea cumpărătorilor români din ziua de azi şi de aceea, înainte de a te hotărî la un bun anume, trebuie să-ţi faci timp să analizezi toate ofertele de interes de pe piaţă.

Însă cu atât de multe anunţuri online, este mult prea dificil să compari zeci sau chiar sute de automobile care te-ar putea interesa şi oricât de dedicat ai fi acestei misiuni, tot vei avea impresia la un moment dat că ceva îţi scapă, sau că puteai căuta puţin mai mult şi găsi o ofertă chiar şi mai potrivită.

Cu agregatorul de anunţuri CautiMasina pe de altă parte, este simplu să alungi orice urmă de îndoială şi să investeşti într-un automobil fără a regreta nicio clipă alegerea făcută. Accesând această platformă ştii că ai la degetul mic toate informaţiile despre maşini rulate de pe piaţă şi nimic nu scapă căutărilor tale.

În plus, dacă ţi-ai calculat deja un buget de investiţie, tot cu ajutorul platformei CautiMasina poţi să limitezi anunţurile afişate strict la cele care se încadrează în suma pe care eşti dispus s-o investeşti. Iar preţul nu este singurul criteriu de filtrare!

Caută automobilul de care ai toate şansele să te îndrăgosteşti alegând brand-ul, modelul, anul minim sau cel maxim de fabricaţie, numărul de kilometri de la bord, consumul de combustibil, tipul caroseriei, tipul cutiei de viteze şi multe alte criterii care îţi te vor aduce mai aproape de maşina mult visată.

Chiar acum, pe platforma CautiMasina sunt disponibile peste 232.000 de anunţuri auto printre care cu siguranţă se regăseşte şi reclama viitoarei tale maşini. Aşa că de ce să-ţi pierzi timpul cutreierând parcurile auto sau navigând pe internet după himere când există cea mai simplă metodă de a-ţi găsi maşina second hand perfectă se află doar la un click distanţă? 

Articol susţinut de Oblyo Digital Agency 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările