Auto

articolul anterior articolul urmator

Ce aspecte trebuie să iei în considerare când cumperi un elevator auto

0
Articol publicitar
26 Jul 2021 18:11:18
Autor: ADH

Achiziţionarea unor elevatoare auto nu este o decizie care se ia cu uşurinţă. Trebuie luate în considerare diverse aspecte pentru a intra în posesia unor echipamente de calitate.

O maşină de 1300 kg ridicată în aer în orice moment trebuie să coboare din nou la sol. Cu toate acestea, această mişcare gravitaţională trebuie făcută cu blândeţe şi nu brusc.

Nimănui nu îi place să plătească sume mari de bani, totuşi, să faci economie achiziţionând elevatoare de proastă calitate, nu este o idee bună. O astfel de achiziţie ar putea avea consecinţe grave.

Pentru a te ajuta să iei mai uşor o decizie, îţi vom dezvălui o serie de aspecte pe care este important să le cunoşti dacă îţi doreşti să achiziţionezi un elevator sigur, rezistent şi de calitate. Iată, aşadar, ce trebuie să ştii.

Este important să achiziţionezi doar un elevator hidraulic care dispune de sistem de siguranţă. Elevatorul ales trebuie să dispună de blocatoare de braţe (sunt blocatoare metalice robuste, cu arc care alunecă în găuri în timp ce evelatorul este în funcţiune). Acestea împiedică căderea bruscă a vehiculului odată ce este ridicat.

Ia în considerare achiziţionarea unui elevator de la un furnizor cunoscut care pune la dispoziţia clienţilor săi elevatoare auto fabricate de producători de renume în domeniu.

De exemplu, poţi oricând achiziţiona un elevator auto cu două coloane, cu patru coloane sau stil foarfecă intrând în magazinul online Eqp.ro.

Reprezentaţii acestui magazin sunt unii dintre cei mai mari distribuitori de scule şi echipamente pentru service auto din România.

Ţine cont că brandurile apar şi dispar destul de des. Din acest motiv, este indicat să alegi produse de la un brand consacrat.

Dacă întâmpini vreodată probleme cu elevatorul achiziţionat, vei găsi mult mai uşor piese de schimb dacă echipamentul aparţine unui brand cu renume pe piaţă.

Totodată, atunci când iei decizia de a achiziţiona un elevator sau mai multe elevatoare auto trebuie să iei în considerare un aspect crucial, astfel încât în ​​timpul utilizării lor să nu apară complicaţii.

Alege un elevator auto hidraulic cu sistem de siguranţă reglabil. După cum am menţionat mai sus, elevatoarele trebuie să dispună de un sistem de blocare a braţelor care susţin greutatea vehiculului în timp ce acesta este ridicat.

Acest lucru este deosebit de important mai ales în cazul unui elevator cu patru coloane. Găurile de blocare trebuie să fie aliniate corect. Unele elevatoare dispun de suporţi, în timp ce altele (de obicei elevatoarele de ultimă generaţie) dispun reglaje cu şurub care permit ajustări rapide şi sigure.

Aşadar, după cum sigur ştii, pe piaţă există o gamă variată de elevatoare auto. Şi, după cum ţi-ai spus la începutul articolului, decizia privind achiziţionarea lor nu este deloc uşoară. Şi nu este surprinzător acest fapt având în vedere faptul că atunci când faci o astfel de achiziţie trebuie să te gândeşti în primul rând la siguranţă celor care lucrează cu elevatorul auto.

Din acest motiv, îţi recomandăm să ţii cont în primul rând de calitate şi să-ţi îndrepţi atenţia doar spre cei care îţi pot oferi oricând doar produsele pe care ţi le doreşti. Astfel, îţi poţi desfăşura activitatea în cele mai bune condiţii, iar clienţii o să fie mereu mulţumiţi de serviciile oferite. Succes!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările