Auto

articolul anterior articolul urmator

Cele mai bune maşini de familie. Modelele care asigură un plus de confort şi siguranţă

0
23 Jun 2015 14:14:44
Autor: Roxana Ruscior
Cele mai bune maşini de familie. Volkswagen Golf Break FOTO Autoevolution
Cele mai bune maşini de familie. Volkswagen Golf Break FOTO Autoevolution

Cele mai bune maşini de familie trebuie să asigure confortul necesar unui număr mai mare de pasageri, o siguranţă sporită mai ales pentru copii, iar preţul să fie accesibil.

Site-ul Parents.com prezintă o listă cu câteva dintre cele mai bune maşini de familie, alese dintre ultimele modele apărute pe piaţă.

Cele mai bune maşini de familie. Honda Fit

Preţul de pornire pentru acest model este de la 15.000 de euro şi este ideală pentru 5 pasageri. Fiind un model destul de compact, Honda Fit poate fi parcată în orice loc şi este numai bună pentru a te strecura cu ea prin traficul aglomerat din oraş. În interior este însă foarte spaţioasă, putând asigura confortul necesar chiar şi pentru trei adolescenţi care stau pe bancheta din spate. Portbagajul este de asemenea foarte încăpător, lucru esenţial când mergem în concediu cu familia sau când facem cumpărăturile pentru mai multe zile.

Cele mai bune maşini de familie. Mazda 3

Costă ceva mai mult, peste 16.000 de euro, dar este un model mai stilat, mai luxos decâte altele din gama ei. Este foarte spaţioasă la interior şi beneficiază de o tehnologie modernă, care o face mai rapidă, mai eficientă. Motorul Skyactiv este pe injecţie şi asigură o acceleraţie foarte bună. Sistemul Smart City Brake Support opreşte automat maşina atunci când identifică un risc de accident.

Cele mai bune maşini de familie. Volkswagen Golf TDI

Este un model mai scump, costă peste 20.000 de euro şi a fost desemnat anul acesta Maşina Anului în America de Nord. Este disponibil în variantă de benzină, diesel sau electrică. Varianta diesel se comportă foarte bine la drum, are scaune confortabile şi dotări care o fac un model deosebit de sigur. Copiii vor avea suficient spaţiu în spate comparativ cu alte maşini sedan de mărime medie.

Cele mai bune maşini de familie. Honda CR-V

Motorul pe 4 cilindri asigură o putere mare, în timp ce transmisia automată variabilă ajută la limitarea consumului de carburant. Sistemul LaneWatch oferă şoferului vizibilitate pe ecran asupra punctului mort din dreapta şi asigură frânare automată, facilităţi disponibile pentru versiunea Touring, la preţul de 29.000 euro.

Cele mai bune maşini de familie. Nissan Murano

Este un model mai luxos şi foarte spaţios, asigurând loc suficient pentru 5 pasageri, iar portbagajul este destul de încăpător pentru un cărucior, plus mai multe genţi de voiaj. Scaunele din faţă sunt ideale pentru o călătorie mai lungă, iar monitorul oferă o vizibilitate de 360 grade cu ajutorul camerelor video, astfel încât şoferul va vedea toate obiectele sau persoanele care se apropie, inclusiv copiii mici, greu de observat de obicei. Preţul porneşte de la 27.000 de euro, iar varianta Platinum, cu sistem de nevigaţie şi scaune încălzite iarna sau răcite vara, ajunge la 36.000 de euro.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările