articolul anterior articolul urmator

Cum să conduci în siguranţă pe timp de iarnă. Sfaturi de la profesionişti

5
8 Nov 2018 16:23:30
RSMAG

5 Comentarii

Vanatorul/d.c.
8.11.2018, 17:45:30

Domle, ca sa n-ai nicun fel de probleme cu condusul pe timp de iarna-vara e musai sa respecti urmatoarele două reguli: - sa schimbi masina furata macar o data la saptamana; - daca dupa o urmarire ca in filme esti oprit totusi cu ajutorul unui baraj facut din obstacole antitanc, si apoi intrebat de catre politist de carnetul pe care nu l-ai avut niciodată, da-i politistului o spaga suficient de consistenta pentru a-si procura o amanta noua. Aia veche iti va multumii si te va binecuvanta.

Vanatorul/d.c.
8.11.2018, 17:54:09

(Tantile cu radiera nu se pun la socoteala, din cauza ca, drăguțele de ele, traiesc nefericirea cumplită sa aiba si carnet si masina lor:) Deh, bine zicea cine zicea ca fetele frumoase si inteligente (dar cam ..aprige la trântit radiere in freza zurbagiilor de pe forum) cam nu prea au noroc..!:))

Vanatorul/d.c.
8.11.2018, 19:14:04

Tantilor cu radiera, ma mai iubiti, sau v-ati suparat pe mine si ati pus deja apa pe foc sa ma opariti..? Cred ca da, v-ati suparat..De-acuma asa e.. Ca si adorabila mea scorpie de jumatate conjugala, divina mea bucatareasa care ma otraveste sistematic gatindu-mi tot felul de bucate, pe cat de bizare la aspect pe atat de criminale la gust (ca, cica otravurile pe care mi le preapara ea dupa niste retete tibetane n-au colesterol), deci celesta mea Milica, imi zice uneori cu un aer dragalaș si grijuliu, dar, totodata, profund, filozofic, zen : ”Bai prapaditule, esti asa de nesuferit cateodata, incat ma intreb daca se merita sa pierd timpul gătindu-ți dupa retetele halitorilor aia de orez ai lui Dalai Lama, sau ar fi mai bine sa te trec direct pe șoricioaica, verde de Paris, arsenic si alte trufandale”. Cand nu ma uraste, ma iubeste mult, asta-i adevarul..

Stan Toma
9.11.2018, 06:04:40

Sfatul meu este sa nu iti repari mașina în fața blocului și sa apelezi la profesionisti. Ce este metoda cu moneda ? O prostie . Te duci la service si acolo iti verifica sistemul de frânare , cauciucuri, clima etc .

Sorin Ionascu
11.11.2018, 10:46:52

"Restul materialului poate fi citit pe rsmag.ro" Iar clickbait? RUSINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+1 (1 vot)