Auto

articolul anterior articolul urmator

Dacia va prezenta la Geneva cel mai accesibil automobil de oraş 100 % electric de pe piaţă

0
19 Feb 2020 12:32:21
Autor: Adevărul Auto

Salonul auto de la Geneva va însemana o ofensivă electrică pentru Groupe Renault. Renault va expune gama E-Tech şi un concept electric air Dacia va expune un show-car 100% electric care anunţă versiunea de serie aşteptată în toamnă.

Renault va dezvălui concept-car-ul electric MORPHOZ care ilustrează viziunea mărcii asupra mobilităţii auto de mâine. Acest vehicul propune o adaptare personalizată la nevoile, dorinţele şi obiceiurile de utilizare ale fiecărui client. El prefigurează o nouă familie de modele electrice Renault care va fi lansată în anii următori. 
Renault va prezenta un stand 100% electrificat, cu o gamă completă de 8 vehicule, printre care, în premieră mondială, Noul Twingo Z.E.
 
Pionier în dezvoltarea vehiculelor electrice, Renault îşi pune în valoare expertiza în domeniu, continuând electrificarea gamei cu ajutorul unei oferte inovatoare şi exclusive de motorizări de tip Hybrid şi Plug-In Hybrid, denumite E-TECH, pe trei din modelele sale: Noul Clio, Noul Captur şi Noul Megane Estate. Noul Megane Estate E-TECH Plug-in va fi astfel prezentat pentru prima oară cu ocazia Salonului de la Geneva. 
Pentru a răspunde aşteptărilor utilizatorilor de vehicule comerciale, Kangoo Z.E Concept îşi va face apariţia la standul mărcii. Acest show-car urban şi electric anunţă înnoirea gamei Kangoo în cursul anului 2020. 
 
Dacia deschide un nou capitol al evoluţiei sale, abordând segmentul vehiculelor electrice! Standul mărcii va expune astfel, în premieră, un show-car 100% electric. O revoluţie în gama Dacia, care profită de experienţa de peste 10 ani a Grupului Renault în domeniul mobilităţii electrice.
 
Singurul constructor de automobile care propune o gamă completă de vehicule cu alimentare atât pe benzină, cât şi pe GPL, denumită ECO-G, Dacia va prezenta noua motorizare TCe 100 ECO-G. Pentru a marca 15 ani de prezenţă comercială în Europa, Dacia va expune totodată seria limitată Anniversaire.
 
Alpine revine în acest an la Salonul de la Geneva prezentând două noi serii limitate în gama A110.
Standul mărcii va găzdui totodată Alpine A110 SportsX. Acest exerciţiu de stil, rezultat al colaborării dintre echipele de design şi inginerie ale Alpine, este inspirat din versiunile de raliu ale modelului A110 – cu o caroserie lărgită şi supraînălţată – şi în special din vehiculul A110 câştigător al raliului Monte Carlo în 1973. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii