Auto

articolul anterior articolul urmator

E-drpciv.ro, soluţia perfectă pentru promovarea examenului de sală

0
9 Oct 2019 11:29:43
Autor: ADH

Trăim într-o perioadă în care un lucru este cert, avem nevoie de maşină mai mult ca niciodată. Maşina este o reală necesitate pentru a scurta cât mai mult distanţele şi pentru a ajunge acolo unde ne dorim într-un timp cât mai scurt posibil.

Este adevărat, putem intra rapid în posesia unui autoturism, dar nu şi în posesia permisului de conducere. Examenului teoretic este destul de dificil şi ne împiedică să obţinem rapid ceea ce ne dorim. Legislaţia rutieră nu este simplă deloc. În plus, chestionarele auto conţin numeroase întrebări capcană care ne pun în dificultate, ajungând în cele din urmă să picăm examenul.

Există o soluţie pentru a promova examenul de sală cu brio? Absolut. În viaţă există o soluţie pentru aproape orice problemă cu care ne confruntăm. Prin urmare, există o soluţie şi în acest caz. Iar această soluţie poartă numele de e-drpciv.ro. Este vorba despre un site creat special pentru a-i ajuta pe cei care doresc să promoveze cu brio examenul de sală.

Este cel mai bun site de chestionare drpciv din România. Reprezentanţii săi se mândresc cu faptul că au ajutat peste 500.000 de utilizatori să promoveze sala cu punctaj maxim. De îndată ce persoanele care încep pregătirea pentru examen devin utilizatori ai site-ului, pot să-şi însuşească cunoştinţele necesare  promovării examenului de sală la drpciv.

Unul dintre avantajele acestui site este faptul că pune la dispoziţia utilizatorilor un mediu de învăţare foarte bine structurat. De fapt, reprezentaţii acestui site au implementat pentru prima data conceptul “mediu de învăţare”.

Datorită acestui mediu puteţi acumula cunoştinţele necesare, iar datorită diverselor chestionare auto drpciv vă puteţi verifica cunoştinţele acumulate. 

Acest mediu de învăţare reţine întrebările la care utilizatorii au răspuns gresit şi salvează sesiunea pentru o reluare ulterioară.

La finalul fiecărui chestionar auto se vor calcula nişte indicatori de performanţă, respectând un algoritm dezvoltat de echipa site-ului. Aceşti indicatori arată cât de pregatiţi sunteţi şi, de asemenea, poate spune cu o precizie foarte mare punctajul pe care îl veţi obţine la sală.

După ce vă creaţi cont este bine să faceţi mediul de învăţare de 2 ori, iar apoi să rezolvaţi chestionare auto până când aceşti indicatori de performanţă ajung pe verde.

De asemenea, trebuie amintit faptul că persoanele care vor să folosească acest site o pot face gratuit. Pentru ca acest lucru să fie posibil, nu trebuie decât să vă contactaţi instructorii şi să-i rugaţi să vă genereze un cod de activare pentru a vă putea face cont în baza acestui cod.

Acest cod de activare poate fi generat după ce instructorii îşi fac cont pe site dând clic pe secţiunea Instructori Auto.  Această secţiune a fost creată pentru a veni în ajutorul instructorilor şi a le da posibilitatea să monitorizeze pregătirea elevilor. Este singurul site care oferă aceasta facilitate. În plus, înscrierea şi generarea codurilor de activare este gratuită şi nu implică niciun cost din partea instructorului.

În prezent, trebuie să recunoaştem că mulţi dintre cei care susţin examenul de sală la drpciv, în vederea obţinerii permisului auto, îl pică. Se întâmplă acest lucru, într-o oarecare măsură, deoarece mulţi instructori nu se implică în pregătirea elevilor şi nu le monitorizează nivelul de pregătire înainte a se prezenta la examen. Nefiind monitorizaţi, cei mai mulţi elevi se pregătesc superficial pentru acest examen şi, din acest motiv, pică examenul. Un lucru regretabil care poate fi evitat dacă instructorii acceptă să-şi facă cont pe site-ul amintit mai sus.

În momentul în care se întâmplă acest lucru, vă puteţi da seama dacă instructorii voştri vor să vă ajute, dacă vor să vadă cum vă pregătiţi pentru examen, de unde învăţaţi, cât învăţaţi şi cât de corect învăţaţi, ori dacă au vrut doar să vă ia banii pentru orele practice. Instructorii buni îşi doresc cu adevărat ca elevii lor să promoveze examenul de sală din prima încercare. Din păcate, nu toţi elevii ştiu să-şi aleagă un instructor bun, iar rezultatul acestui lucru este, de ce mai multe ori, unul nefavorabil lor.

După cum se poate observa, există o soluţie perfectă pentru promovarea examenului de sală în vederea obţinerii permisului de conducere. Important este ca voi, cei direct interesaţi de acest aspect, să respectaţi toate indicaţiile de pe site, să acumulaţi informaţiile necesare şi să faceţi chestionare auto până când reuşiţi să vă pregătiţi cum se cuvine, fie împreună cu instructorii voştri, fie singuri. Succes!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii