Auto

articolul anterior articolul urmator

Ford anunţă cea mai puternică şi capabilă autoutilitară Transit

0
1 Oct 2020 11:38:05
Autor: Adevărul Auto
Ford Transit 5 Tone
Ford Transit 5 Tone

Ford a anunţat introducerea noului model derivat Transit de 5.0 tone, oferind clienţilor o autoutilitară sau cabină cu şasiu cu o masă maximă de 5.000 kg, disponibilă la dealerii Ford de la sfârşitul lunii noiembrie.

Cel mai puternic model Transit de la Ford are actualizări mecanice semnificative pentru a le oferi clienţilor sarcini utile şi o capacitate a vehiculului optime, menţinând în acelaşi timp sustenabilitatea, rafinamentul şi caracteristicile de rulare asemănătoare care au făcut din Transit un model preferat în afaceri.

Modelul Transit de 5,0 tone consolidează oferta Ford în sectorul de autoutilitare şi este pregătit să devină liderul de piaţă al companiei în vânzările de vehicule comerciale. Masa suplimentară de 300 kg pe care o oferă faţă de vârful de gamă anterior Transit va atrage în special clienţii care doresc un vehicul utilitar cu o valoare mai mare pentru conversii, inclusiv basculante, ambulanţe, autoutilitare de poliţie şi mini-autocare cu 19 locuri sau mai mult.

„Ştim că sarcina utilă este un factor cheie pentru productivitatea întreprinderilor, motiv pentru care noul Transit emblematic al Ford este cea mai capabilă, cea mai puternică autoutilitară pe care am construit-o vreodată”, a declarat Hans Schep, director general, Vehicule comerciale, Ford Europa. „I-am ascultat pe partenerii noştri din domeniul vehiculelor carosate şi pe clienţii lor care au nevoie de această cerinţă suplimentară pentru afacerile lor, indiferent dacă este vorba despre o basculantă, o ambulanţă sau un minibuz de mai mare capacitate. Designul durabil şi flexibilitatea noului Transit de 5,0 tone îl fac o alegere ideală indiferent de specificul activităţii lor.”

Toate informaţiile oficiale despre noul Ford Transit 5 Tone pot fi citite pe ADEVARUL AUTO.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările