Auto

articolul anterior articolul urmator

Ford investeşte de 2,9 milioane Euro pentru a instrui tineri  şoferi din Europa

0
9 Mar 2016 13:34:39
Despre maşini

Ford Motor Company a anunţat astăzi că va investi  2,9 milioane Euro în 2016 pentru a asigura instruirea gratuită a 7.000 de tineri şoferi, cu vârste între 18 şi 24 de ani din întreaga Europa.

Din 2013 şi până în prezent, Ford Europa a alocat o sumă totală de 9,6 milioane Euro pentru instruirea prin intermediul lăudabilului său program Ford Driving Skills for Life (DSFL). Anul acesta, Ford va asigura instruire gratuită pentru prima dată în Finlanda şi Polonia şi va continua cu implementarea programului în România, Belgia, Danemarca, Franţa, Germania, Italia, Olanda, Rusia, Spania, Turcia şi Marea Britanie.

Ford implementează acest program în România alături de Napoca Rally Academy (NRA), în frunte cu Bogdan Marişca, Marco Tempestini şi Simone Tempestini, campionul naţional al României la raliuri.

Din 2014 şi până în prezent, Ford si NRA au instruit în România aproximativ 2500 de şoferi, în doar 4 sesiuni ale programului ce au avut loc în Craiova, Bucureşti, Cluj şi Iaşi. Anul acesta Ford DSFL ajunge pentru prima dată în Timişoara şi de asemenea în Cluj şi Craiova. Datele şi locaţiile urmează să fie anunţate în curand pe site-ul  www.drivingskillsforlife.ro

CITEŞTE mai multe pe Viteze.ro

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările