Auto

articolul anterior articolul urmator

Gama electrificată Jeep 4xe este disponibilă în România

0
22 Sep 2021 10:10:20
Autor: Adevărul Auto

4xe este o soluţie hibridă fără compromisuri, care integrează soluţiile tehnice de neegalat ale fiecărui SUV Jeep. Este „calea Jeep” către electrificare, un pas evolutiv major către respectarea mediului şi reducerea costului total de utilizare.

Noile Jeep Renegade 4xe, Jeep Compass 4xe şi Jeep Wrangler 4xe reprezintă noua generaţie de modele plug-in hybrid lansate de mărcă şi, totodată, cele mai eficiente SUV-uri Jeep din punct de vedere al consumului de energie: noua tehnologie 4xe oferă emisii zero în mod full electric şi încărcare uşoară.
 
În România, gama Jeep 4xe porneşte de la 32.500 Euro, TVA inclus şi beneficiază de bonusurile financiare prin Programele Rabla şi Rabla Plus.
 
4xe este noul 4x4
 
Fiecare vehicul plug-in hybrid Jeep poartă o insignă 4xe şi este echipat standard cu tracţiune integrală 4x4, rămânând fidel vocaţiei sale pentru explorarea tuturor terenurilor. Manevrabilitatea îmbunătăţită, timpul sporit de răspuns la acceleraţie, cuplul crescut generat de sistemul de propulsie electrică, consumul foarte redus, alături de emisiile zero în condiţiile de rulare 100% electrică sau sub 50 g/km în modul hibrid  - sunt doar câteva dintre upgrade-urile cele mai importante ale noii game Jeep. 
 
Noile Jeep Renegade 4xe şi Jeep Compass 4xe 
 
Atât Jeep Renegade 4xe, cât şi Compass 4xe sunt disponibile alături un motor turbo pe benzină de 1,3 litri, împerecheat cu un motor electric situat pe puntea spate, alimentat de o baterie de 11,4 kWh. Noile compacte Jeep pot fi reîncărcate în timpul conducerii sau de la o sursă externă, fie acasă de la o priză de uz casnic, utilizând un Wallbox sau de la un punct de încărcare publică.
 
 
Motorul turbo de 1,3 litri oferă două versiuni de putere, de 130 CP respectiv 180 CP, plus cei 60 CP produşi de motorul electric, pentru un total de 190 CP (pe versiunea de echipare Limited) sau 240 CP (pe nivelurile de echipare S şi Trailhawk). În ceea ce priveşte cuplul, motorul electric produce 250 Nm, în timp ce motorul cu ardere livrează 270 Nm. Combinaţia dintre un motor cu ardere internă şi unităţile electrice garantează performanţa angrenajului şi plăcerea maximă de conducere: acceleraţie de la 0 la 100 km/h în aproximativ 7,5 secunde, viteză maximă de 130 km / h în mod complet electric şi până la 200 km/h în modul hibrid.
 
 
În oferta importatorului Auto Italia, Noul Jeep Renegade 4xe porneşte de la un preţ de listă de 32.773 Euro + TVA şi poate fi achiziţionat de la 32.500 Euro cu TVA inclus prin aplicarea reducerilor aferente Programului Rabla.
Noul Jeep Compass 4xe porneşte de la 37.395 Euro + TVA, iar preţul scade până la 37.500 Euro cu TVA inclus prin Programul Rabla.
 
Jeep Wrangler 4xe
 
În calitate de simbol al mărcii, Jeep Wrangler 4xe conduce ofensiva de electrificare a mărcii. Capabilitatea Jeep Wrangler Trail Rated 4x4 este posibilă printr-un pachet de baterii etanşe de 400 volţi şi sisteme electronice care pot funcţiona în cele mai dificile condiţii. Animat de un propulsor turbo PHEV cu injecţie directă I4 DOHC de 2,0 L, 4xe oferă o putere maximă combinată impresionantă, de 380 CP şi un cuplu combinat de 637 Nm, indiferent de nivelul de echipare ales - Sahara sau Rubicon. Cu un consum de combustibil de aproximativ 3,5 litri / 100 km în regim hibrid, mai mult de 50 km de rulare electrică pură cu zero emisii (în ciclul WLTP urban), acceleraţie de la 0 la 100 km / h în 6,4 secunde şi moduri de conducere E-Selec, acesta este cel mai capabil, puternic, eficient, ecologic şi avansat din punct de vedere tehnic model Wrangler introdus vreodată în Europa. 
 
 
Wrangler 4xe complet echipat, în versiunea Sahara, porneşte de la 70.300 Euro TVA inclus prin reducerile cumulate susţinute de Programele Rabla şi Rabla Plus. 
 
Jeep Grand Cherokee 4xe
 
Următorul model electrificat al gamei va avea premiera globală în ultimul trimestru al acestui an. A cincea generaţie Grand Cherokee, SUV-ul care în ultimele trei decenii a primit cele mai multe premii din istorie, întăreşte viziunea mărcii, pentru “Zero Emisii, 100% Libertate”, într-un an în care Jeep sărbătoreşte 80 de ani de progres şi inovaţie. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările