Auto

articolul anterior articolul urmator

Groupe Renault i-a donat Sanctităţii Sale Papa Francisc un Duster 4x4

1
29 Nov 2019 11:43:58
Autor: Adevărul Auto

Groupe Renault i-a donat Sanctităţii Sale Papa Francisc un Duster 4x4, special proiectat pentru a răspunde exigenţelor Sale de mobilitate. Vehiculul i-a fost livrat astăzi Sfântului Părinte de către Christophe Dridi, director general Groupe Renault România şi preşedinte director general Automobile Dacia SA, şi de către Xavier Martinet, director general Groupe Renault Italia, cu ocazia unei vizite la reşedinţa Papei de la Vatican.

„Papamobilul” are culoarea albă la exterior şi bej, în interior. Modelul, bazat pe Dacia Duster, are 4,34 metri lungime şi 1,80 metri lăţime.
 
Vehiculul a fost transformat de către Departamentul Prototipuri şi echipa Adaptări Speciale de la Dacia, în colaborare cu carosierul Romturingia. Versiunea adaptată are 5 locuri, iar bancheta din spate este foarte confortabilă. Vehiculul integrează soluţii specifice şi accesorii concepute pentru utilizările care i se vor da de către Vatican: pavilion cu deschidere amplă, suprastructură vitrată amovibilă, gardă la sol cu 30 mm mai joasă faţă de cea a modelului standard pentru facilitarea accesului la bord şi elemente de susţinere atât la interior, cât şi la exterior.
 
Oferind „Papamobilul” Vaticanului, Groupe Renault oferă experienţa de constructor auto la nivelul exigenţelor de mobilitate ale Papei Francisc.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Smeritu Pahomie
29.11.2019, 16:50:38

...se duce-n iad cu el cu tot dusteru' lui....

Modifică Setările