Auto

articolul anterior articolul urmator

Mazda România s-a alăturat iniţiativei „Împreună, împotriva COVID-19”

0
10 Apr 2020 12:40:49
Autor: Adevărul Auto

Prin contribuţia Mazda sunt asigurate aproximativ 560 de mese în perioada 8-10 aprilie, care ajung la cadrele medicale din cadrul Spitalului Clinic Dr. Victor Babeş din Bucureşti.

Mazda România s-a implicat în proiectul „Împreună, împotriva Covid-19”, lansat de restaurantul bucureştean Red Angus Steakhouse. Iniţiativa, care se desfăşoară în perioada 25 martie – 24 aprilie, constă în livrarea prânzului zilnic pentru personalul medical din spitalele din Bucureşti implicate în diagnosticarea şi tratarea pacienţilor cu Covid-19. 

Prin contribuţia Mazda sunt asigurate aproximativ 560 de mese în perioada 8-10 aprilie, care ajung la cadrele medicale din cadrul Spitalului Clinic Dr. Victor Babeş din Bucureşti.

„Oamenii sunt în centrul a tot ceea ce facem la Mazda. În aceeaşi direcţie, am ales să susţinem acest proiect pentru că înţelegem că cel mai bun lucru pe care îl putem face în acest moment este să ne unim eforturile în faţa pandemiei de Covid-19. Personalul medical depune eforturi majore în această perioadă şi are nevoie de susţinerea noastră, a tuturor. Sprijinind cadrele medicale îi ajutăm, implicit, şi pe pacienţi”, a declarat Cristian Rigu, Country Manager Mazda România.

„<<Împreună, împotriva COVID-19>> este un proiect drag nouă, ce vine în ajutorul profesioniştilor din linia întâi, a celor care merg zi de zi la datorie, pentru noi. Ne bucurăm că membrii comunităţii au primit cu interes iniţiativa noastră şi că avem alături Mazda România, o companie responsabilă, orientată către oameni, un partener care îşi propune să fie parte din soluţie. Demersurile noastre continuă şi rămânem deschişi atât persoanelor fizice, cât şi juridice, care vor să ni se alăture”, declară Ionuţ Ivan, director Red Angus Steakhouse.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii