Auto

articolul anterior articolul urmator

Multitech este singurul reprezentant Videojet în România

0
Articol publicitar
22 Jan 2015 14:11:03
Autor: ADH

Începând cu 19 Ianuarie 2015 compania Multi Development SRL devine singurul reprezentant autorizat Videojet în România. Astfel, toate importurile echipamentelor Videojet, consumabilelor, pieselor de schimb şi serviciile de suport tehnic şi service vor cădea în sarcina Multi Development SRL.

 

Este un pas important în strategia noastră care vizează plasarea Multitech pe o poziţie solidă în domeniul marcării şi codificării pe piaţa din România. Avem astfel asigurat baza unor importante avantaje competitive ce ne vor permite furnizarea de produse şi servicii de înaltă calitate.” a declarat Melinda Török, Managing Partner Multi Development SRL.

Vă invităm să vizitaţi site-ul Multitech la adresa www.multitech.ro să descoperiţi gama de produse Videojet.

Despre Multitech


Multitech lucrează cu cei mai importanți producători la nivel mondial din domeniile de marcare și codificare pentru a oferi echipamente, consumabile și soluții specifice diferitelor ramuri industriale. Scopul Multitech este să dezvolte parteneriate cu clienți din industria bunurilor de consum, farmaceuticelor și produselor industriale pentru a le îmbunătăți productivitatea, de a proteja și dezvolta brandurile lor și a le sprijini în fața tendințelor și reglementărilor din industrie.


Despre Videojet

Videojet oferă soluţii potrivite de marcare şi codificare prin cea mai largă gamă de tehnologii şi este dedicat furnizării de echipamente, materiale şi servicii de calitate, concepute pentru a funcţiona cu un maxim de fiabilitate, eficienţă, facilitate în operare şi întreţinere redusă. Imprimantele cu jet de cerneală pentru caractere mari şi mici, sistemele de codificare laser, imprimantele cu transfer termic şi echipamentele de etichetare oferite de Videojet aplică date variabile, cum ar fi data de consum recomandată, data fabricaţiei, numărul lotului şi informaţii despre operator, precum şi coduri de bare 2D şi liniare, practic pe orice tip posibil de ambalaje de produse, cutii de transport sau paleţi.


  

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările