Auto

articolul anterior articolul urmator

Dacia lansează noul Logan Stepway în România. Cât va costa

0
14 Nov 2019 08:23:50
Autor: Adevărul Auto

Dacia Logan Stepway va fi disponibilă începând cu 14 noiembrie 2019. Vorbim despre un nivel de echipare care deja este oferit pentru Logan pe anumite pieţe din America de Sud sau Rusia.

Noile versiuni se remarcă prin elementele de stil inspirate din universul vehiculelor din familia Stepway. Aspectul robust este subliniat atât de protecţiile laterale specifice, de culoare neagră, de ornamentele cu aspect cromat, dispuse în partea inferioară a barelor de protecţie faţă şi spate, cât şi de jantele de 16 inch Flexwheels. 

Interiorul dispune de o tapiţerie specifică, în două nuanţe de gri. Denumirea Stepway se regăseşte atât pe spătarele scaunelor, cât şi în partea de jos a volanului îmbrăcat în piele. Confortul oferit este subliniat de prezenţa unei game largi de echipamente, printre care sistemul de navigaţie MediaNav, cu ecran tactil de 7‘’, oglinzile reglabile electric, cu dejivrare, sistemul cruise control sau asistenţa la parcarea cu spatele. 

Evident, noul Logan Stepway asigură un spaţiu generos pentru toţi ocupanţii săi şi pentru bagajele acestora, volumul portbagajului situându-se printre cele mai bune din segment (510 litri, cu posibilitatea de a ajunge la 1.257 litri în cazul în care bancheta spate este rabatată). 
 
Pentru modelul Logan, noile versiuni Stepway au în exclusivitate culoarea Bleu Azurite. Opţional, vehiculul poate fi echipat cu jante de aluminiu, aer condiţionat cu reglare automată şi cameră video pentru asistenţa la parcarea cu spatele.

Modelul este disponibil în 3 variante de motorizare. Este vorba de cunoscutul propulsor pe benzină TCe 90, şi de două motoare diesel : Blue dCi 75 şi Blue dCi 95.
 
Logan Stepway poate fi comandat începând din 14 noiembrie 2019, în exclusivitate prin intermediul platformei de vânzări online (https://vanzari.dacia.ro/). Din luna decembrie, modelul va fi disponibil şi în reţeaua Dacia din întreaga ţară.
 
Preţurile sunt cuprinse între 10.250 Euro (TVA inclus) pentru varianta echipată cu motorul TCe 90, şi 12.150 Euro, pentru varianta Blue dCi 95. Pentru lansare, clienţii persoane fizice pot beneficia prin Dacia Finance de oferta specială de finanţare, cu dobândă 0% şi o rată lunară începând de la 99 Euro (TVA inclus).

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările