Auto

articolul anterior articolul urmator

Premieră: Mercedes-Benz C Class facelift

0
14 Feb 2018 13:13:49
Autor: Adevărul Auto

Mercedes-Benz C Class este în acest moment cel mai bine vândut model din gama Mercedes-Benz. O generaţie care are deja patru ani de la debut, dar cu toate acestea la nivel mondial a înregistrat vânzări de pe 415.000 unităţi. C Class este fabricat în patru uzine de pe patru continente - Bremen (Germania), East London (Africa de Sud), Tuscaloosa (USA) şi Beijing (China). Dar a venit timpul pentru noutăţi.

La exterior vorbim despre evoluţii discrete. Farurile şi grupurile optice spate vin cu un nou design interior. Bara faţă a fost redesenată pentru toate nivelurile de echipare, de asemenea şi spoilerul spate a fost redesenat în zona inferioară atât pentru sedan cât şi pentru combi. Sunt noi ornamente şi pentru finalele evacuării. Noul C Class se mai laudă, în premieră, cu faruri Multibeam LED şi cu două nuanţe noi – Mojave Silver şi Emerald Green, ambele nuanţe fiind disponibile atât pentru sedan cât şi pentru combi.

Maşina vine în echiparea de serie cu sistem Keyless-Go. C Class a primit şi scaune noi care permit ajustarea suportului lateral şi lombar cu ajutorul unei pompe pneumatice acţionate electric, plus funcţie de masaj. Tabloul de bord este acum format dintr-un display care oferă trei teme  - Classic, Sport şi Progressive. În echiparea de bază vorbim în continuare de două ceasuri care încadrează un display central de 5.5 inch, opţional se poate alege un display de 12.3 inch cu o rezoluţie de 1920x1080 pixeli. Display-ul central este şi el disponibil în două dimensiuni – 7 inch cu o rezoluţie de 960x540 pixeli sau unul de 10.25 inch, format 16:9 cu o rezoluţie de 1920x720 pixeli. Navigarea prin meniul computerului de bord sau a sistemului infotainment se poate face via suprafeţele sensibile la atingere de pe volan, sau de pe touchpad-ul de pe tunelul median, ori prin intermediul vocii.

Noul C Class vine cu ultimele sisteme de asistare dezvoltate de Mercedes-Benz. În anumite sistuaţii, oul model oferă capacităţi de conducere semi-autonomă. Camra video frontală şi radarul au fost optimizate pentru a vedea până la 500 metri în faţă. Maşina scanează tot ce se află în jurul ei pe o distanţă de pânăla 250 metri în faţă, 40 de metri în lateral şi 80 metri în spate.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii