Auto

articolul anterior articolul urmator

Producţia de la uzina Dacia se opreşte până la sfârşitul lunii. Fabrica intră în revizie tehnică

0
6 Aug 2012 09:12:17
Autor: adevarul
Uzina se află în revizie tehnică
Uzina se află în revizie tehnică

Producţia uzinei auto de la Mioveni va fi oprită începând de luni până la sfârşitul lunii august, deoarece toate secţiile fabricii intră în revizie tehnică anuală.

"În fiecare an, în luna august, majoritatea angajaţilor Dacia sunt în concediu de odihnă colectiv. În această perioadă se realizează lucrările de revizie tehnică, mentenanţă, a uzinei. Angajaţii Dacia beneficiază de o primă de vacanţă în valoare de 1.276 lei", menţionează reprezentanţii fabricii auto.

În această perioadă vor lucra doar angajaţii angrenaţi în procesul de revizie şi cei care lucrează în departamente care nu-şi pot întrerupe activitatea, precum cel contabil sau administrativ. Mulţi dintre angajaţii din celelalte secţii se află în concediu de odihnă.

În ultima perioadă, uzina de la Mioveni şi-a întrerupt activitatea în mai multe rânduri. Ultima oară, la sfârşitul lunii iunie, producţia a fost oprită pentru două zile, din cauza unei greve izbucnite la un furnizor de subansamble din Franța.

Deşi producţia a fost întreruptă de mai multe ori în acest an, vânzările Dacia au crescut cu 2,5% în prima jumătate a anului, la 181.280 autovehicule. Vânzările de autoturisme noi marca Dacia pe piaţa franceză au crescut cu 99,5% în luna iulie 2012, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările