Auto

articolul anterior articolul urmator

Renault Zoe are un preţ de bază de 30.350 euro

1
22 Jan 2020 08:42:04
Autor: Adevărul Auto

Preţurile pentru a treia generaţie Renault Zoe, în România, au fost anunţate de constructorul francez. Zoe va fi disponibilă cu trei niveluri de echipare şi o baterie de 52 kWh.

Renault a deschis comenzile pentru noul ZOE, bestseller-ul său 100% electric. A treia generaţie a modelului evoluează în versatilitate, calitate şi tehnologie. Noul ZOE oferă dotări de segment superior, încă de la primul nivel de echipare, rămânând totuşi accesibil. Evoluţia se remarcă de la prima vedere. La exterior, Renault ZOE nu se îndepărtează de liniile fluide şi design-ul modern caracteristic, în timp ce interiorul are panoul de bord şi tabloul de bord complet reproiectate pentru un confort îmbunătăţit. Din punct de vedere tehnic, citadina electrică asigură o autonomie mai mare, cu o baterie de 52 kWh, care oferă până la 395 kilometri WLTP şi vine cu posibilitatea de încărcare la o conexiune de tip DC (curent continuu). În acelaşi timp, condusul este acum mai plăcut datorită unui motor mai performant, cu o putere de 100 kW. 
 
TEST DRIVE RENAULT ZOE Z.E. 50 R135 
 
Renault extinde gama de echipamente inovatoare şi servicii conectate Renault EASY CONNECT disponibile pe noul model. Sistemele de asistenţă, sistemul multimedia Renault EASY LINK, noul mod de rulare care uşurează condusul în oraş, toate sunt concepute pentru a face condusul zilnic mai facil şi mai plăcut.
 
Clienţii din Romania pot opta intre trei niveluri de echipare (Life, Zen şi Intens) şi două motoare (R110 şi R135). De asemenea, modelul electric pune la dispoziţie o gamă complexă de echipamente şi tehnologie care asigură un nivel înalt de confort.  Oferind clienţilor săi o echipare generoasă încă din versiunea de bază, ZOE se remarcă în special prin:
 
ecranul de 10”, unic în acest segment
EASY LINK - sistemul multimedia conectat cu ecranul de 7”
E-Shifter cu modul B care asigură un confort sporit la condusul în oraş
frâna de parcare automată cu funcţia Auto Hold
cardul de pornire cu funcţie de tip hands free
farurile Full LED şi luminile de zi LED
 
Preţuri
 
Renault ZOE Life Z.E. 40 R110 - 30.350 euro cu TVA inclus
Renault ZOE Life Z.E. 50 R110 - 31.050 euro cu TVA inclus
Renault ZOE Zen Z.E. 50 R135 - 32.250 euro cu TVA inclus
Renault ZOE Intens Z.E. 50 R135 - 33.250 euro cu TVA inclus

 

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Hoher Herman
22.01.2020, 10:51:46

Aproape 50 000 de coco pentru o masinutza de jucarie? Asta este pentru copii de scoala su bone la sugari. Pai daca vrei sa mergi din New York pana in Florida sau California faci o saptamana cu reincarcatu' bateriilor la fiecare o suta de mile. Un mare kk!

Modifică Setările