Auto

articolul anterior articolul urmator

Romanian Roads Luxury Edition – Ziua 4

0
26 Oct 2020 09:22:17
Ciobanu Constantin

Uneori, ai nevoie de o zi extrem de mohorâtă, cu nori care par că izvorăsc din pământ pentru a descoperi atuurile unei maşini. Astăzi în Romanian Roads Luxury Edition despre Audi Q8.

A plouat ieri, probabil ploaia care mângâie acum estul ţării este cea care ne-a limitat orizontul ieri în drum spre Timişoara. Deşi o zi cu peste 350 km rulaţi, a fost o zi de duminică pe care am ţinut-o puţin mai simplă, mai lipsită de emoţii.

De la Cluj Napoca am urcat în Audi Q8 55 TFSI quattro. Cu puţină imaginaţie, poţi crede că eşti la volanul unui Lamborghini Urus sau Bentley Bentayga, modele care au la bază aceeaşi platformă tehnică.

Traseul iniţial a suferit mici ajustări, noroc cu tehnica modernă, mai precis aplicaţiile de navigaţie de pe telefoanele mobile. Aşa am aflat şi noi că o porţiune din drumul ales spre Conacul Secuiesc era închisă. România încă este o ţară unde cetăţenii sunt un fel de arheologi, descoperă surprizele rezervate de autorităţi abia când dau nas în nas cu ele.

În altă ordine de idei, infrastructura este ceva care pe invadatori îi va descuraja, asta dacă nu cumva au tehnică modernă şi preferă să zboare, că la pas sau cu maşina, sigur nu ne va invada nimeni. Dar nu aş vrea să fiu prea mohorât de la prima oră, o face excelent vremea pentru mine.

Prânzul a fost găzduit de Conacul Secuiesc, un loc pe care-l ştiu de mai bine de 10 ani, şi care şi-a conservat savoarea şi bucatele senzaţionale. Sărut mâna pentru masă , c-a fost bună şi gustoasă!

Apoi am apucat spre Timişoara, pe un cocktail de autostradă, drumuri negre care visează la marcaje, unele chiar visează la a fi drumuri, atât de proastă este suprafaţa de rulare.

Audi Q8 a fost bun cu noi. Într-un puzzle al maşinii perfecte din acest tur, de la Audi aş alege sistemul infotainment, chiar dacă nu sunt un fan al atâtor display-uri la interior. Dar mai prsus de toate aş alege sistemul audio semnat de Bang & Olufsen. Extraordinar calibrat acest sistem audio.

Cam atât despre o zi de duminică ploioasă în care cel mai tensionat moment a fost disputa cu Dragoş pe temperatura interioară.... 22 grade vs 24 grade. Dar şi de acest meci ne-am plictisit repede şi am contemplat dansul ştergătoarelor...

Partenerii aventurii Romanian Road Luxury Edition – Michelin, Mol România, Varta, Orange, Huawei România, Sarto bespoke, Serer Config, SYNLAB România şi A24 Assistance.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările