Auto

articolul anterior articolul urmator

Test Drive DS3 Crossback 1.2 PureTech 155 EAT8

1
29 Jul 2020 13:51:34
Autor: Adevărul Auto

În segmentul SUV-urilor de clasă mică avem o sumedenie de concurenţi, însă niciunul nu pare să-şi declare intenţiile într-un mod atât de sofisticat şi original precum DS3 Crossback. Am testat versiunea de top, cu motorul 1.2 Turbo de 155 CP şi cutie automată cu 8 trepte, pentru a descoperi pe larg universul propus de marca DS.

Încă de la prima interacţiune cu DS3 Crossback remarci imediat că ai în faţă un automobil care nu se încadrează deloc în tiparele clasei mici – clanţele uşilor se retractează electric în portiere, iar interiorul este unul ce pare făcut de un bijutier, care a sculptat fiecare comandă. Elementele de acest fel nu trebuia să le regăsim în segmentele superioare? La DS3 Crossback, constructorul francez vrea să arate că luxul şi natura premium la un automobil au mai multe laturi decât ştim în momentul actual şi, de aceea, interpretarea vizuală este una foarte puternică.

Indiferent că îţi place sau nu stilul lui DS3 Crossback, nu poţi nega nici măcar pentru o secundă că impactul vizual este unul puternic, iar acest mini-SUV nu poate trece niciodată fără să fie observat. Ca să rămânem la exterior, trebuie să punctăm şi tehnologia imediat vizibilă, pentru că farurile cu tehnologie Matrix LED sunt imediat remarcate şi sunt extrem de performante pe timp de noapte, în special graţie asistentului pentru faza lungă. Din nou, forma lor este una atipică, cu o semnătură luminoasă spectaculoasă.

Citeşte testul complet, cu galerie foto extinsă, pe ADEVĂRUL AUTO.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

pathfinder
29.07.2020, 14:15:04

Bine bre, si cat tine in timp motorul ala de 1.2 litri si 155 CP?!?

Modifică Setările