Auto

articolul anterior articolul urmator

Toyota România şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român sărbătoresc un an de parteneriat şi continuă împreună drumul spre Tokyo 2020

0
27 Nov 2019 11:23:01
Autor: Adevărul Auto

Parteneriatul dintre Toyota România şi COSR reprezintă, în acelaşi timp, angajamentul ferm al constructorului de maşini de a oferi soluţii de mobilitate pentru toţi, o provocare pe care Toyota, în calitate de partener mondial al Jocurilor Olimpice şi Paralimpice din Tokyo 2020, a lansat-o la nivel global.

Sportivii români din zece federaţii sportive, aflaţi în programul de pregătire pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020, se pot deplasa mai uşor la antrenamente, în condiţii de confort şi siguranţă, în cele zece automobile Toyota Proace Verso  cu o capacitate de 7+1 locuri, puse la dispoziţie de Toyota România.  
Toyota România şi Comitetul Olimpic si Sportiv Român (COSR) se bucură astfel de rezultatele colaborării începute în urmă cu un an. 
 
“Apreciem performanţa olimpică şi sprijinim sportivii români, inspiraţi şi motivaţi de viziunea globală a mărcii Toyota de a asigura mobilitate din ce în ce mai bună pentru toţi. De aceea, am ales să îi susţinem concret pe tricolorii noştri, încrezători în talentul, munca şi dăruirea cu care sportivii, alături de antrenori, pot ajunge la rezultate excepţionale. Ne-am alăturat cu onoare efortului lor comun, consecvenţi principiilor care guvernează acest parteneriat, de mobilitate şi adaptabilitate, în spiritul obiectivului pe care ni l-am asumat. Cea mai mare misiune a noastră de până acum este să oferim umanităţii libertatea de a se mişca, iar următoarea generaţie de soluţii de mobilitate va ilustra acest lucru.”, a declarat Edit Târcolea, General Manager Toyota România, parte a grupului britanic Inchcape.
Edit Târcolea, General Manager Toyota România
Sportivii români vor beneficia în continuare de soluţiile de mobilitate asigurate de Toyota România, pentru a fi în formă la JO 2020, contractul de sponsorizare având valabilitate până la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. 
 
“Poţi să-ţi împlineşti visul de a fi cel mai bun, dacă pui pasiunea lângă rigoare,  dacă disciplina şi efortul sunt susţinute zi de zi. Sportul înseamnă, dincolo de competiţie, şi emoţie, şi spirit. Parteneriatul dintre Toyota România şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român s-a legat în mod firesc, s-a consolidat în pas cu performanţele sportivilor noştri şi a adus plusvaloare olimpismului românesc. Sportul de performanţă şi compania auto, care este partener al Jocurilor Olimpice şi Paralimpice la nivel mondial, şi-au dat mâna pentru a deveni cei mai buni şi suntem încrezători în şansele Echipei Olimpice – Team România , a tricolorilor care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Tokyo, anul viitor.”, a declarat Mihai Covaliu, preşedinte COSR.
Mihai Covaliu, preşedinte COSR
Federaţiile implicate în acest parteneriat sunt Federaţia Română de Atletism, Federaţia Română de Canotaj, Federaţia Română de Scrimă, Federaţia Română de Tir Sportiv, Federaţia Română de Tenis de Masă, Federaţia Română de Lupte, Federaţia Română de Haltere, Federaţia Română de Kaiac-Canoe, Federaţia Română de Judo şi Federaţia Română de Gimnastică.
 
Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 se vor desfăşura în perioada 24 iulie - 9 august 2020.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările