Auto

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Test drive Renault Captur E-Tech Plug-In Hybrid

0
17 Sep 2020 17:52:53
Autor: Adevărul Auto

Trendul de electrificare nu mai este deloc o noutate, indiferent că vorbim despre maşini electrice, hibrid sau, aşa cum este cazul acestui test, plug-in hybrid. Renault se află în avangarda acestui curent şi ne demonstrează prin Captur E-Tech PHEV că tehnologia este pregătită pentru a fi implementată şi pe modele de clasă mică, la preţuri competitive. Test cu Renault Captur E-Tech PHEV.

Încă de la primele teste cu versiunile convenţionale ale noului Captur am fost impresionat, în primul rând datorită designului exterior sofisticat, dar şi a ambianţei rafinate de la interior, unde Renault a mizat pe materiale foarte bune din punct de vedere calitativ pentru aceste segment, dar şi pe un sistem multimedia modern, implementat alături de un superb instrumentar de bord digital.

Acum, după ce am condus şi versiunea PHEV, mult aşteptată de astfel, pot spune că noul Captur este o cu totul altă maşină, din mai multe puncte de vedere, schimbările pentru această versiune fiind majore.

Toate detaliile importante ale modului de funcţionare hibrid, dar şi informaţii despre preţ le puteţi găsi în review-ul video de mai jos, în care puteţi vedea testul cu Renault Captur E-Tech PHEV la care am participat în Bulgaria.

 

Testul integral, cu galerie foto completă poate fi citit pe ADEVARUL AUTO.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările