Auto

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Test cu Mercedes-Benz E 200 4MATIC Hybrid

0
14 Oct 2020 17:22:48
Autor: Adevărul Auto

Pentru fiecare facelift la un model premium de clasă mare aşteptările sunt ridicate, pentru că toată lumea se aşteaptă să vadă care va deveni standardul în industrie, mai ales atunci când vorbim despre Mercedes-Benz. Evident, este şi cazul eroului din acest test, noul Mercedes-Benz Clasa E, pe care l-am testat în versiunea E 200 4MATIC.

În primul rând dacă este să vorbim despre exterior vom constata că principalele schimbări sunt la nivelul blocurilor optice, atât la faruri, cât şi la stopuri, care au un design modificat, dar şi la nivelul grilei. De asemenea, capota a primit două muchii proeminente, care schimbă destul de mult imaginea generală în partea din faţă. Dacă la exterior, schimbările aduc o notă distinctă faţă de versiunea fără facelift, la interior, modificările sunt şi mai importante.

Trebuie menţionat faptul că niciun Mercedes-Benz Clasa E, indiferent de echipare sau opţionale, nu va mai putea fi echipat cu un instrumentar de bord analog, pentru că încă de la versiunea de bază, Clasa E vine echipată cu două ecrane digitale de 10,25 inchi, iar opţional sunt oferite unele de 12,3 inchi.

VIDEO review

   Testul complet, cu galerie foto extinsă poate fi citi pe ADEVARUL AUTO.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările