Auto

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Renault Arkana primeşte paşaport european

0
2 Oct 2020 07:57:50
Autor: Adevărul Auto
Renault Arkana 2021
Renault Arkana 2021

Iniţial rezervat pentru piaţa din Rusia, Renault Arkana va intra în oferta constructorului francez pentru piaţa europeană.

Pentru Rusia şi restul pieţelor, Arkana are la bază platforma lui Duster, modelul putând fi comandată şi cu tracţiune integrală.

Pentru piaţa europeană vorbim despre un alt Renault Arkana, unul care este frate cu noul Renault Captur. La fel ca Renault Samsung Motors XM3, noul Renault Arkana va fi fabricat la uzina din Busan, Coreea de Sud, şi va intra pe piaţă în prima jumătate a anului 2021.

„Arkana este încă un exemplu al faptului că modernitatea şi inovaţia sunt adânc înrădăcinate în ADN-ul Renault. Este un hibrid la toate nivelurile şi îmbină perfect codul coupé-ului cu cel al SUV-ului, combinând capacitatea de reacţie cu versatilitatea. Aduce un impuls nou segmentului de SUV-uri compacte mainstream, care este atât de important pe piaţa europeană. Motoarele cu tehnologie hibridă care echipează modelul Arkana sunt inovatoare şi oferă o experienţă unică de conducere, cu sistemul E-TECH Hybrid, garantând o experienţă plăcută la volan, cu emisii reduse de CO2 şi o eficienţă îmbunătăţită a consumului de combustibil.” François Laurent, Director Program Arkana

Detalii legate de dimensiuni, dotări interioare şi motorizări pot fi citite pe ADEVARUL AUTO.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările