Auto

articolul anterior articolul urmator

Volkswagen Caddy – a 5-a generaţie face un salt tehnologic major

1
29 Oct 2020 13:04:07
Autor: Adevărul Auto

În mod normal, dacă am vorbi de un Caddy, lumea ar percepe maşina ca o utilitară sau ca una care mută persoane dintr-un loc în altul. Ei bine, cu noua generaţie, cele de mai sus rămân adevărate, dar Caddy se reinventează din punct de vedere tehnologic şi este construit pe aceeaşi platformă cu Golf 8. Ce înseamnă asta?

O platformă modulară atât de avansată, precum cea MQB de ultimă generaţie, permite ca noul Caddy să primească cele mai noi tehnologii multimedia, de siguranţă, dar şi motorizări. În primul rând trebuie ştiut că ampatamentul a fost mărit şi a crescut de la 2682 mm la 2755 mm, ceea ce oferă o imagine mai dinamică, mai mult confort la rulare, dar şi mai mult spaţiu la interior. Practic, noua generaţie a lui Caddy este construită de la zero, fără să aibă nicio legătură cu ceea ce ştiam până acum.

Pentru a sublinia schimbarea totală de caracter, Caddy este oferit acum chiar şi cu jante de 18 inchi, o premieră, la fel cum sunt şi farurile şi stopurile cu tehnologie LED. Tot nou este şi sistemul de acces fără cheie, care deschide maşina automat atunci când te apropii de ea.  

 
Testul complet cu galerie foto extinsă poate fi citit pe ADEVARUL AUTO.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Iobag Nerfos
29.10.2020, 15:20:23

Ca utilitara, ok. Ca masina "de familie" nu vad de ce mi-as lua o masina de 1,85m inaltime cand un break normal are in jur de 1,5m

Modifică Setările