Bucătărie

articolul anterior articolul urmator

Bucate pe Roate, pe masa Papei şi a şefilor de stat din UE în 2019

0
Articol publicitar
25 Feb 2020 12:32:15
Autor: ADH

Oferind servicii de catering de cea mai înaltă calitate, Bucate pe Roate e un proiect 100% românesc, născut din iniţiativa lui Adrian Ungureanu şi a lui Daniel Nagirdu.

Afacerea a fost dezvoltată acum 10 ani şi îşi propune să abordeze zona de Catering Eveniment şi de Livrare Masă de Prânz, aducând în centrul atenţiei calitatea bucătăriei şi serviciilor de cinci stele. Cu alte cuvinte, gusturi rafinate, eficienţă şi practic traduse în cele mai bune oferte de catering.

Cu un asemenea set de obiective, nu e de mirare că Bucate pe Roate a încheiat anul 2019 cu un portofoliu extraordinar de realizări, din care se remarcă prestarea de servicii de catering la două dintre cele mai importante evenimente oficiale de pe plan naţional, vizita Papei Francisc la Bucureşti, din 31 mai – 2 iunie 2019 şi summit-ul şefilor de stat şi de guverne din UE.

Prezent magma cum laude în ambele ocazii, Bucate pe Roate a declarat în primul rând că a fost „o onoare” să organizeze catering-ul pentru Sfinţia Sa şi staff-ul său, punând la dispoziţie cele mai fine preparate în cadrul dineului organizat la Ateneul Român. Meniul a constat într-o selecţie deosebită de gusturi: Clătită umplută cu raţă confiată, castravete, ridiche albă, sos hoisin, coriandru, seminţe de susan şi afine; Crackers cu foie gras în crustă de fistic şi chutney de mango; Yorkshire pudding cu bresaola şi pesto; Mini quiche Comte cu sparanghel; Cupă cu ceviche de doradă cu fructul pasiunii; Mini frigărui cu muşchi de vită; Creveţi tiger cu salsa de mango; Mini frigărui de curcan cu ciuperci shiitake; Prăjitură cu matcha şi mousse de ciocolată albă. Iar succesul a fost desăvârşit, distincţia supremă fiind reprezentată de omagiul exprimat de Arhiepiscopia Romano-Catolică din Bucureşti, ce a mulţumit Bucate pe Roate pentru „deosebita susţinere a vizitei Papei Francisc la Bucureşti”.

Dar şi mai provocatoare, deşi de o cu totul altă natură, a fost experienţa Summitului informal al şefilor de stat şi de guvern din Uniunea Europeană, ce a avut loc la Sibiu, pe 9 mai 2019. Dată fiind poziţia de Preşedinte al Consiliului Uniunii exercitată de către România, ţara noastră a fost gazdă a întâlnirii celor mai importante oficialităţi de pe plan european, iar serviciile prestate de Bucate pe Roate s-au dovedit din nou la înălţime. Preşedintele Klaus Iohannis şi Donald Tusk, Preşedintele Consiliului European la acea dată, au condus reuniunea la care au participat 27 de şefi de stat şi de guverne, 36 de delegaţii oficiale, 400 de invitaţi de rang înalt şi 800 de jurnalişti.

Cea mai mare dificultate, conform echipei Bucate pe Roate, nu a fost să prepare delicatesele ce urmau să încânte papile gustative atât de fine, cât să reuşească să asigure serviciile de catering jonglând în acelaşi timp cu restricţiile de securitate impuse de SPP. Astfel, după câştigarea licitaţiei publice, Bucate pe Roate s-a pus pe treabă şi, aşa cum îi spune şi numele, a pornit la drum cu un efectiv restrâns al echipei, ce s-a mutat la Sibiu cu o săptămână înainte de summit pentru a recruta personalul şi a pregăti spaţiul de producţie. S-au mai contractat încă 70 de persoane din Sibiu şi din apropiere, s-a închiriat un laborator în Sibiel, şi, cu 3 zile înainte de eveniment, jumătate din echipă a dat startul pregătirilor de la Sibiu.

Bucate pe Roate a fost însărcinat cu pregătirea, prepararea, livrarea şi servirea meselor de prânz tip bufet suedez, dar şi cu cele 3 pauze de cafea zilnice şi coffee station. Prestarea cateringului a început pe 9 mai, înainte de 7 dimineaţa, când s-au adus în zona securizată peste 15000 de kg de preparate, un efort care atestă magnitudinea efortului depus. Pe lângă organizarea bufetului de la Aeroportul Sibiu, acolo unde au fost întâmpinaţi şefii de stat şi de guvern, Bucate pe Roate s-a ocupat cu punerea la punct a meselor pentru interpreţi, delegaţi oficiali şi organizatori la Liceul Brukental şi a bufetelor jurnaliştilor din Piaţa Mică. Fireşte, toată această desfăşurare impresionantă de forţe s-a realizat ţinând cont de restricţiile alimentare sau solicitările speciale venite din partea fiecărui participant, fie că era vorba despre modalitatea de preparare sau despre diversele regimuri (lacto-vegetarian, raw-vegan).

Din nou, Bucate pe Roate a impresionat, dovedind că este unul dintre cele mai competente businessuri de pe piaţa de catering românească şi nu numai. Esenţiale în acest sens sunt cuvintele de apreciere exprimate de organizator în urma prestării serviciilor: „mesele oferite în regim de catering au satisfăcut toate rigorile şi exigenţele aferente unui eveniment de importanţă politică majoră, serviciile fiind prestate la un nivel înalt de calitate şi profesionalism”.

Ce urmează după ce ai fost pe masa Papei şi a celor mai importanţi oameni politici din Europa? Un an 2020 cu provocări la fel de mari, fie că serviciile de catering sunt livrate clienţilor mici sau mari. Punând accent pe calitate şi detalii, pe relaţii de lungă durată şi pe perseverenţă, cu o echipă de peste 50 de persoane alese pe sprânceană, Bucate pe Roate se anunţă una dintre cele mai profitabile afaceri naţionale şi în viitor.

Prin urmare, dacă vă doriţi un meniu sofisticat, contemporan sau, dimpotrivă, tradiţionalist, pentru un eveniment de anvergură, sau dacă aveţi nevoie de preparate proaspete şi delicioase pentru un coffee break, ori de bucate bune pentru o masă gustoasă şi sănătoasă, proiectul românesc este gata să răspundă cu aplomb, cu pasiune şi savoir faire. Comanda online pentru platourile cu livrare rapidă, pentru meniurile evenimente şi pentru piesele individuale poate fi realizată aici, iar pentru meniul de catering evenimente aici.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii