Ingrediente
125 g de făină
200 g de zahăr tos
60 g de cacao pudra
un plic de praf de copt
o linguriţă rasă de bicarbonat
un vârf de linguriţă de sare (secretul este că în toate dulciurile care conţin făină să pui un praf de sare; va face gustul prăjiturii mai bun şi mai fin)
două ouă
100 ml de lapte dulce
50 ml de ulei de floarea soarelui
mirodenii (vanilie sau esenţă de migdale, portocale sau lămâie – în funcţie de tipul de glazură sau crema pe care vrei să-l foloseşti)
100 de ml de apă clocotită (sau cafea fierbinte – dacă vrei un rezultat spectaculos)
Citeşte şi:
Adauga Comentariu
Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos
Varianta 1
Autentificare cu contul adevarul.ro
Varianta 2
Autentificare cu contul de Facebook
1 Comentariu
Sortare: Cronologic · Dupa popularitate
mai mult zahăr decât făină?