Bucătărie

articolul anterior articolul urmator

Ciorba de varză acră, un deliciu de post

1
10 Dec 2019 22:57:36
Autor: Silvia Rădan

Iarna vine cu butoaie pline cu varză murată, motiv pentru care încă o reţetă de post devine preferata gospodinelor până când vor pune pe masa de sărbătoare bucăţile tradiţionale româneşti. Ce zici de o ciorbă de varză acră, cu legume din abundenţă?

 
Ingrediente
 
– O varză acră, de mărime medie;
– Un morcov mai mare;
 
– O ceapă sau un fir de praz, de mărime medie (are o aromă mai puternică);
 
– Doi cartofi;
 
– O rădăcină păstârnac
 
– O ţelină mai mică sau o jumătate ţelină mai mare;
 
– O  lingură cimbru uscat;
 
– Un borcan mic (400 ml) de roşii în bullion;
 
– Un litru si jumătate sau doi litri zeamă de varză, după gust;
 
– O lingură ulei vegetal
 
– Pătrunjel, leuştean, frunze de ţelină, după gust.
 
 
Citeşte continuarea articolului, aici!
Citeşte şi:
Simona Secrier, mărturisiri cutremurătoare după moartea lui Mihai Constantinescu: ”Medicii nu mi-au dat nicio speranţă!”
Antonia, reacţie agresivă în timpul unui concert! Ce a determinat-o să-şi înjure fanii şi a părăsit scena

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

eu doar constat
11.12.2019, 19:24:40

Foarte buna, iar pentru cei care nu tin post, daca adauga si doi carnati afumati, taiati rondele in ciorba...mare deliciu!