Ciuperci umplute cu crabi
0O reţetă deosebită, perfectă de servit într-o zi specială. Recomandarea noastră. Când spălaţi ciupercile, nu le aşezaţi direct sub jetul de apă, vor absorbi tot lichidul. Ştergeţi-le cu un prosop umed.
Ingrediente:
500 de grame de ciuperci
200 de grame de carne de crab
5 cepe verzi tocate
un sfert de linguriţă de cimbru uscat
un sfert de linguriţă de oregano
piper negru măcinat după gust
un sfert de cană de parmezan ras
un sfert de cană de maioneză
un sfert de linguriţă de paprika
Mod de preparare:
Preîncălziţi cuptorul la 175 de grade Celsius. Într-un bol mediu, amestecaţi carnea de crab, ierburile aromatice şi piperul. Adăugaţi maioneza şi parmezanul ras. Cât timp preparaţi celelalte ingrediente, lăsaţi compoziţia la frigider.