Bucătărie

articolul anterior articolul urmator

Clătite de dovlecei

0
9 Apr 2020 15:12:38
Autor: Silvia Rădan

Rapide şi uşor de făcut, aceste clătite sunt bune calde sau reci. Poţi pune alături un sos de iaurt cu usturoi sau o salată şi masa e gata!

Ingrediente

2-3 dovlecei raşi

unt, pentru uns deasupra

1 legătură pătrunjel

ulei, pentru prăjit  

1 lingură ulei

150 g făină

sare, piper, după gust

2 ouă

Pune, într-un bol, dovleceii raşi şi storşi de zeamă. Adaugă ouăle bătute cu sarea şi piperul şi pătrunjelul tocat. Cerne făină deasupra, toarnă uleiul şi amestecă. Pune compoziţia, cu o lingură, în tigaia încinsă şi unsă cu ulei.

Prăjeşte clătitele pe ambele părţi, până ce capătă o culoare aurie. La final, unge-le cu puţin unt.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii