Bucătărie

articolul anterior articolul urmator

Conservă prospeţimea cu ajutorul combinelor frigorifice Arctic Blue Tech

0
Articol publicitar
21 Sep 2020 08:40:44
Autor: ADH

Cu Arctic Blue Tech fructele şi legumele îşi păstrează gustul delicios cu până la 30%* mai mult timp. Fructele şi legumele se vor păstra proaspete o perioada îndelungată cu ajutorul combinelor frigorifice de la Arctic care beneficiază de tehnologia Blue Tech.

Funcţia inovatoare Blue Tech continuă procesul de fotosinteză prin intermediul luminii albastre care stă aprinsă permanent în interiorul frigiderului. Astfel, legumele şi fructele se păstrează proaspete cu până la 30% mai mult în comparaţie cu cele depozitate într-un compartiment standard.*

Mai mult, produsele beneficiază de un design inovator, semi-incorporabil, contribuind astfel atât la eficientizarea spaţiului din bucătărie, precum şi la crearea unui aspect unitar şi compact. Încastrarea condensatorului în pereţii laterali şi sistemul de deschidere a uşii la 90o permit integrarea perfecta a combinei frigorifice în bucătărie, fără a ieşi din linia mobilierului.

Combinele frigorifice Arctic beneficiază de multe funcţionalităţi menite să îţi uşureze viaţa de zi cu zi, dintre care le vom menţiona pe cele mai importante.

Funcţia Fast Freeze Zone reprezintă un compartiment al congelatorului ce oferă opţiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapidă şi poate fi folosit pentru toate alimentele congelabile. Funcţia Fast Freezing activează compresorul şi ventilatorul, astfel încât să obţii în cel mai scurt timp temperaturi de până la -27o C în interiorul congelatorului.

Funcţia Fast Cooling activează compresorul şi îl menţine în funcţiune până se obţine temperatura dorită în răcitor.

Deoarece optimizarea consumului de energie electrică reprezintă o permanentă preocupare, funcţia Energy Saver îţi dă posibilitatea să opreşti indicatoarele luminoase de pe display pentru a oferi un plus de economie, în timp ce funcţiile aparatului rămân active.

Funcţia Eco Led oferă lumină mai puternică, cu mai puţină căldură degajata şi consum energetic de 7 ori mai mic, comparativ cu sistemele de iluminare tradiţionale, având astfel compartimente perfect iluminate cu un consum redus de energie.

Combinele Arctic beneficiază şi de sistem de avertizare sonoră în cazul în care uşa nu este închisă corect sau stă deschisă mai mult de 1 minut. Astfel, poţi preveni creşterea temperaturii în interiorul aparatului tău frigorific, economisind energie electrică şi păstrând alimentele în siguranţă.

Deoarece spaţiul din bucătărie este un considerent esenţial în alegerea electrocasnicelor, frigiderele Arctic îţi oferă posibilitatea de a monta uşile în funcţie de nevoile tale şi de spaţiul de care dispui. Uşile se pot deschide atât în stânga, cât şi în dreapta aparatului tău frigorific pentru o cât mai mare versatilitate.

*Conform testelor efectuate de FRPERC şi TUBITAK (în comparaţie cu un compartiment standard unde se depozitează legume).

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările