Cremă răcoritoare de zahăr ars cu aromă de portocală
0Răcoritoare şi cu aromă fină de portocală, crema de zahăr ars poate fi desertul perfect pentu zilelel în care prietenii vin în vizită.
Ingrediente:
- 3 ouă
- 1 cană de mascarpone
- 2 căni lapte
- 1 portocală
- 3-4 linguri de zahăr
Mod de preparare:
Bateţi ouăle adăugând coaja de portocală.
Într-o cratiţă, combinaţi laptele şi mascarpone şi aduceţi usor la nivelul de fierbere.
Încorporaţi galbenuşurile şi amestecaţi. Gătiţi 1 minut.
Transferaţi în vase termorezistente şi lăsaţi să se răcească.
Prespraţi zahăr şi caramelizaţi.
Se serveşte caldă sau după ce a făsată lăsată câteva ore la frigider.
Sursă: restaurantedelux.ro