Bucătărie

articolul anterior articolul urmator

Cea mai bună ciorbă de praz

0
15 Dec 2014 09:57:49
Autor: Sorina Severin
Bucătarul Andrei Ţandără te învaţă să faci o delicioasă ciorbă de praz, tocmai bună pe vreme rece.
Bucătarul Andrei Ţandără te învaţă să faci o delicioasă ciorbă de praz, tocmai bună pe vreme rece.

Când ai poftă de o mâncare pe bază de legume, încearcă ciorba de praz a chefului Andrei Ţandără, bucătarul emisiunii „Click! Poftă bună!“, cu care te întâlneşti numai la Prima TV, în fiecare sâmbătă, începând cu ora 11.20.

Ai nevoie de
 
2 cepe
2 linguri ulei
½ ţelină
1 păstârnac
2 morcovi
3 roşii sau 1l roşii în bulion
3 cartofi
1 fir de praz
500 ml borş
1 legătură pătrunjel
2 ouă
sare
piper
 
urmăreşte filmuleţul cu modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările