Şi pentru că au fost vremuri când zahărul se găsea foarte greu, gospodinele alegeau să îl prepare fără acest ingredient, obţinând astfel un produs sănătos.
Beneficiile magiunului de prune fără zahăr
Datorită faptului că are doar zahărul natural din fructe, această marmeladă poate fi consumată cu succes şi de către bolnavii de diabet, simplă, sau poate intra în compoziţia unor deserturi.
De asemenea, magiunul, foarte bogat în fibre şi în antioxidanţi, stimulează digestia şi îi ajută pe cei care suferă de constipaţie sau tranzit intestinal lent.
Are rol în întărirea sistemului imunitar, datorită conţinutului bogat în magneziu, fier, bor, calciu, potasiu, seleniu.
Adauga Comentariu
Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos
Varianta 1
Autentificare cu contul adevarul.ro
Varianta 2
Autentificare cu contul de Facebook
0 Comentarii
Sortare: Cronologic · Dupa popularitate