Cum se marinează perfect carnea de miel. Cum pregăteşti marinata de iaurt şi marinata de vin pentru miel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marinate de miel

Friptura de miel marinat, o delicatesă a mesei de Paşti, este  una din principalele provocări ale pregătirilor din bucătărie. Şi, pentru că sigur îţi doreşti  o bucată de carne  frumos rumenită, care să ţi se topească în gură, trebuie să ştii că secretul unei astfel de reuşite este felul în care se marinează carnea de miel.

Marinarea cărnii de miel durează de la câteva ore până la o zi, iar bucata de carne trebuie să stea la rece îmbibată în marinată.  Noi îţi propunem  două feluri de marinate pentru  carnea de miel, ca să poţi alege.  Marinarea cu iaurt, mai exotică, ajută la  formarea unei  cruste crocante şi aromate pe suprafaţa  cărnii. Cea de-a doua,  marinarea cărnii de miel  în vin frăgezeşte carnea  mai în profunzime şi îi dă gustul din bucătăria bunicii.

Îţi prezentăm cum se marinează perfect carnea de miel cu două feluri de marinate pe care le vei adora.

Citeteşte reţetele pe Clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite