Bucătărie

articolul anterior articolul urmator

Descoperă reţeta prăjiturii egiptene Revani

0
23 Feb 2017 09:53:13
Autor: Sorina Severin
Încearcă un desert gustos!
Încearcă un desert gustos!

Dacă îţi place baclavaua, atunci trebuie să prepari şi prăjitura egipteană Revani. Este dulce, însiropată şi cu o aromă uşoară de lămâie.

De ce ai nevoie pentru prăjitură egipteană Revani

Pentru prăjitură

350 g făină din grâu dur ( grâu grişat)

200 ml lapte condensat

200 g iaurt

1 lingură praf de copt

½ lingură zeamă de lămâie

2 linguri ulei

coaja de la 1 lămâie

Pentru sirop

300 ml apă

300 g zahăr

1 lingură zeamă de lămâie

fulgi de migdale, pentru decor

fistic, pentru decor

Află cum se prepară prăjitura Revani pe clickpoftabuna.ro!

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările