Ingrediente
· 600 g roşii verzi
· 300 g zahar
· sucul de 1/2 lămâie
· coaja de lamaie
· Tonka
· Scorţişoară
Mod de preparare:
Decojim 600 g roşii verzi, le tăiem în jumătate, scoatem cotorul, apoi le tocăm cubuleţe.
Punem 300 g zahăr peste ele şi le lăsăm în jur de o oră. Se va forma siropul în care fierbem dulceaţa. Adăugăm sucul de 1/2 lămâie – coaja rasă de la aceasta şi punem la fiert, la foc mic până trece testul picăturii (punem dulceaţa pe o farfurie: dacă este groasă şi nu se prelinge, este gata).
Când nu mai scoatem spumă adaugăm 1/2 boabă Tonka – rasă şi 1 vârf cuţit scorţişoară. Lăsăm la foc.
Sursă: restaurantedelux.ro
Adauga Comentariu
Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos
Varianta 1
Autentificare cu contul adevarul.ro
Varianta 2
Autentificare cu contul de Facebook
0 Comentarii
Sortare: Cronologic · Dupa popularitate