Gustul copilăriei, în reţeta bunicii de cornuleţe cu gem de prune şi nucă
0Ţii minte acele delicioase cornuleţe pe care orice bunică le prepara, pe vremuri, când deserturile nu se găseau pe toate drumurile. Această reţetă aromată este simplu de făcut şi poţi readuce gustul şi mirosul copilăriei în bucătăria ta. Fragede şi felicioase, prin combinaţia de magiun de prune şi nucă, aceste mini cornuleţe te vor cuceri de la prima înghiţitură.
Ingrediente pentru aluatul de cornuleţe cu gem de prune şi nucă
- 500 g făină
- 250 g unt
- 1 ou
- 1 linguriţă praf de copt
- 50 ml apă
- 2 linguri oţet
- sare
- o fiolă esenţă de vanilie
Citeşte continuarea articolului, aici!
Citeşte şi:
Adevăratul motiv pentru care Oana Roman a ajuns pe un pat de la spital. A stat doar pe perfuzii
Ioana Ginghină îşi lasă fiica în grija fostului soţ şi pleacă din ţară: ”Am zis că o fac lată!”