Meniu pentru weekend, gata în trei ore
0Ciorba şi mâncarea de orez sunt preparate rapide, la care nu trebuie depus mult efort. Am complicat puţin meniul cu desertul de ciocolată.
Orez cu carne de curcan
Ingrediente
750 g piept de curcan
1 ardei gras roşu
1 ardei gras galben
1 ceapă mare
200 g orez
150 g măsline verzi cu gogoşar
350 g mazăre
1 cană supă de pui
boia
2 frunze de dafin
unt
sare
piper
Preparare
Cureţi ardeii graşi şi ceapa şi le speli. Tai carnea de curcan, o speli şi o laşi la scurs.
Într-o tigaie de teflon, în puţin unt, prăjeşti pieptul de curcan cu boia, sare şi piper, după gust.
Când este gata îl laşi deoparte şi pui legumele, le căleşti puţin şi adaugi din nou carnea.
Află meniul complet pentru weekend, gata în trei ore, pe clickpoftabuna.ro