Bucătărie

articolul anterior articolul urmator

Meniu pentru weekend, gata în trei ore

0
12 Jul 2013 12:26:39
Autor: Elena Diaconu
Adaugă curry în orezul cu carne dacă vrei să te bucuri de mai multă savoare
Adaugă curry în orezul cu carne dacă vrei să te bucuri de mai multă savoare

Ciorba şi mâncarea de orez sunt preparate rapide, la care nu trebuie depus mult efort. Am complicat puţin meniul cu desertul de ciocolată.

Orez cu carne de curcan

Ingrediente

750 g piept de curcan
1 ardei gras roşu
1 ardei gras galben
1 ceapă mare
200 g orez
150 g măsline verzi cu gogoşar
350 g mazăre
1 cană supă de pui
boia
2 frunze de dafin
unt
sare
piper

Preparare

Cureţi ardeii graşi şi ceapa şi le speli. Tai carnea de curcan, o speli şi o laşi la scurs.

Într-o tigaie de teflon, în puţin unt, prăjeşti pieptul de curcan cu boia, sare şi piper, după gust.

Când este gata îl laşi deoparte şi pui legumele, le căleşti puţin şi adaugi din nou carnea.

Află meniul complet pentru weekend, gata în trei ore, pe clickpoftabuna.ro

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările