Bucătărie

articolul anterior articolul urmator

Murături asortate, reţeta lui Horia Vîrlan. Trucuri pentru saramura perfectă şi castraveciori crocanţi

1
26 Sep 2021 10:49:09
Autor: Lorena Mihăilă

Maestrul bucătar Horia Vîrlan e priceput la murături crocante în saramură şi nu numai. Ne-a dat cele mai utile sfaturi!

Trucuri pentru murături perfecte

„Secretele mele. În primul rând, legumele trebuie să fie foarte proaspete, apoi trebuie să fie bine spălate şi zvântate. Sarea folosită este bine să fie de salină (fără iod), iar borcanele trebuie să fie perfect spălate şi opărite. De aici, încolo, nu mai este decât experienţă şi muncă", ne-a spus Horia Vîrlan.
 
Citeşte articolul integral pe Click!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Creier de cristal
26.09.2021, 13:30:13

merge bine dimineata dupa o seara de baut

-18 (18 voturi)
Modifică Setările