Ouăle vegane: din ce sunt făcute, ce gust au şi în ce preparate pot fi folosite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ouăle vegane câştigă popularitate FOTO Shutterstock
Ouăle vegane câştigă popularitate FOTO Shutterstock

Pentru persoanele care doresc să treacă treptat la o dietă vegetariană sau vegană, reducerea cantităţii de proteine animale pe care o consumă zilnic poate fi o provocare. Cu-atât mai dificil dacă printre alimentele preferate se află laptele, ouăle şi brânza.

În ceea ce priveşte lactatele şi brânzeturile, în magazine există de multă vreme alternative: lapte de migdale, de cocos, de soia, tofu şi brânză de caju, smântână de cocos etc. Dar ce face o persoană care consumă regulat ouă şi iubeşte acest aliment?

Pentru a satisface piaţa vegană în creştere, producătorii au creat în ultimii ani ouă vegane, făcute din proteine vegetale. Dar cât de bune sunt? Au exact gust de ouă? Şi sunt mai sănătoase pentru noi decât ouăle obişnuite?

Citeşte aici ce intră în componenţa ouălor vegane şi în ce mâncăruri sau prăjituri le poţi folosi.

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite