Păstrăv somonat cu sos alb
0Păstrăvul somonat este un mix de două feluri de peşte foarte căutate şi apreciate în rândul celor care obişnuiesc să mănânce peşte: somon şi păstrăv. Rezultatul este un păstrăv cu carne roşie. Iar noi v-am pregătit cea mai bună reţetă de păstrăv somonat cu sos alb.
Păstrăv somonat cu sos alb – Ingrediente (4 porţii)
4 păstrăvi somonaţi potriviţi
ulei
oregano
Pentru sos
20 g unt
20 g făină
200 ml lapte
30 ml smântână
1 vârf cuţit piper
sare
ulei
Pentru garnitură
150 g orez cu bob lung
unt
sare
Pentru decor
4 tije de rozmarin sau tarhon
frunze de ceapă chivas
Află cum se prepară reţeta cu păstrăv somonat pe clickpoftabuna.ro.
Descoperă în acest VIDEO cum să mănuieşti cuţitul de chef corect.