Pateuri fragede cu brânză şi spanac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pateuri
fragede cu brânză şi spanac
Pateuri fragede cu brânză şi spanac

Din foi de aluat gata făcute şi umplutură de brânză şi spanac, pateurile fragede vor strange pofticioşii familiei în jurul mesei imediat ce vor fi scoase din cuptor.

Ingrediente:

  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 ceapă tocată
  • 275gr spanac
  • 4 linguri unt, topit
  • 4 foi de aluat de patiserie
  • 1 ou
  • 1 praf nucsoară
  • 75gr brânză feta, cuburi
  • 1 lingură parmezan, ras
  • sare şi piper

Mod de preparare:

Preîncalziţi cuptorul la 190C. Încălziţi uleiul, adăugaţi ceapa şi lăsaţi pe foc 5-6 minute. Adăugaţi spanacul şi mai lăsaţi câteva minute.

Tăiaţi aluatul în bucăţi egale cu gura unui pahar. Bateţi oul şi amestecaţi cu nucşoară, sare, piper, brânză feta, parmesan şi amestecul de spanac. Umpleţi aluatul cu amestecul din bol, împăturiţi-l şi aşezaţi-l în tavă. Ungeţi cu unt şi dati la cuptor 30-35 de minute. Serviţi pateurile calde.

Sursă:restaurantedelux.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite