Bucătărie

articolul anterior articolul urmator

Peşte în sos de roşii şi busuioc. Reţetă simplă şi pe gustul oricui

0
3 Nov 2016 10:30:36
Autor: Sorina Severin
Încearcă un preparat savuros!
Încearcă un preparat savuros!

Când am gătit pentru prima dată această mâncare, am uitat să pun busuiocul. Nu pot spune că nu a fost o mâncare gustoasă, dar acest peşte în sos de roşii şi busuioc, este un preparat care cere această aromă, care-i dă savoare şi care îl îmbogăţeşte. La fel de important este şi usturoiul, pe care îl poţi tăia felii subţiri sau toca.

Peşte în sos de roşii şi busuioc – Ingrediente

4 fileuri de peşte alb
425 g roşii cherry, tăiate pe jumătate
2 căţei de usturoi, feliaţi
120 ml supă de pui
60 ml vin alb sec
1/2 linguriţă sare
1/2 linguriţă piper
1/4 cană bucuioc, tocat

Află mai multe pe clickpoftabuna.ro!

File de peşte alb cu legume

Borş de peşte

peşte prăjit în aluat şi sos tartar

Peşte cu fasole în sos de roşii şi unt

Peşte în sos de portocale şi busuioc

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările