Peşte în sos de roşii şi busuioc. Reţetă simplă şi pe gustul oricui
0Când am gătit pentru prima dată această mâncare, am uitat să pun busuiocul. Nu pot spune că nu a fost o mâncare gustoasă, dar acest peşte în sos de roşii şi busuioc, este un preparat care cere această aromă, care-i dă savoare şi care îl îmbogăţeşte. La fel de important este şi usturoiul, pe care îl poţi tăia felii subţiri sau toca.
Peşte în sos de roşii şi busuioc – Ingrediente
4 fileuri de peşte alb
425 g roşii cherry, tăiate pe jumătate
2 căţei de usturoi, feliaţi
120 ml supă de pui
60 ml vin alb sec
1/2 linguriţă sare
1/2 linguriţă piper
1/4 cană bucuioc, tocat
Află mai multe pe clickpoftabuna.ro!
peşte prăjit în aluat şi sos tartar