Plachie de crap cu vin alb sec

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Da, avem bucătărie autentică, iar România este cu adevărat gustoasă!“, spunea cu ceva vreme în urmă maestrul Ştefan Bercea. Preparatele româneşti ţin pasul cu vremurile, iar reţetele mâncărurilor transmise din generaţie în generaţie nu se vor pierde. Încearcă-le şi tu şi-o să ne dai dreptate.

Maestrul Bercea, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism, îţi recomandă să însoţeşti delicioasa plachie, făcută ca la mama acasă, cu un vin alb sec.

Ingrediente:

1 crap de aproximativ 1,5 kg
250 ml vin alb
1 kg ceapă
1 foaie dafin
700 g roşii
200 ml ulei
sare
piper
1 legătură pătrunjel

Citeşte modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite